Μίλαν - Μπαρτσελόνα: «Μάχη» για τον Μπογκάρντε της Χόφενχαϊμ

Μίλαν - Μπαρτσελόνα: «Μάχη» για τον Μπογκάρντε της Χόφενχαϊμ
Photo Credits: INTIME

«Ραντάρ» ανοιχτά έχουν Μίλαν και Μπαρτσελόνα ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοινό στόχο για Μίλαν και Μπαρτσελόνα αποτελεί το wonderkid της Χόφενχαϊμ στα στόπερ, Μελάιρο Μπογκάρντε, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Ραντάρ» ανοιχτά έχουν Μίλαν και Μπαρτσελόνα ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού, με τον Μελάιρο Μπογκάρντε στο επίκεντρο.

Ο λόγος για τον 18χρονο Ολλανδό στόπερ της Χόφενχαϊμ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του που λήγει τον προσεχή Ιούνιο, εξέλιξη που κινητοποιεί Ροσονέρι και Μπλαουγκράνα ώστε να τον αποκτήσουν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν.

Ο Μπογκάρντε (γεννηθείς το 2002) έγινε μέλος της Χόφενχαϊμ από την Ακαδημία της Φέγενορντ και έχει καταγράψει ως τώρα 3 συμμετοχές στη Bundesliga από την περσινή σεζόν και μία στο φετινό Europa League. Μάλιστα, είναι ανιψιός του παλαίμαχου Ολλανδού αμυντικού, Γουίνστον Μπογκάρντε, ο οποίος είχε περάσει μια διετία στο «Καμπ Νόου», αλλά και ένα πολύ σύντομο διάστημα στους Μιλανέζους το 1997.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X