Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Πιέρ Ντρεοσί για Γενικό Διευθυντή

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί για να καλύψει το κενό του Τσάβι Ρόκα έχοντας αυξημένες αρμοδιότητες σε σχέση με τον προκάτοχο του, καθώς αναλαμβάνει την γενική διεύθυνση του Τριφυλλιού, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης.

O Nτρεοσί δεν θα είναι υπεύθυνος μόνο για το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά θα έχει λόγο και άποψη για όλα όσα συμβαίνουν στην εταιρία. Όπως ακριβώς γινόταν όταν είχε τον ρόλο του general manager στην Λιλ, την Νις και την Παρί FC.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Ο Πιέρ Ντρεοσί γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1959 στη Ρουμπαί της Γαλλίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λιλ, Σοσό, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν και Κάννες.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής στην ομάδα των Καννών και στη συνέχεια βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα. Από το 1996 έως και το 2002, εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Λιλ, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεν.

Στο σύλλογο της Βρετάνης παρέμεινε συνολικά έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2013. Αρχικά διετέλεσε αθλητικός διευθυντής, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε το ρόλο του γενικού διευθυντή. Το τελευταίο χρονικά βήμα στην καριέρα του ήταν η Παρί στην οποία και παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιανουάριο του 2020.

Καλωσορίζουμε τον Πιέρ Ντρεοσί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X