Τασουλής: «Για το 2Χ2 με Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΚ»

Τασουλής: «Για το 2Χ2 με Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Αισιόδοξος ο μπακ του Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Τασουλής αναφέρθηκε για τον τίτλο του MVP στο ματς με τη Λαμία και τόνισε ότι ο στόχος στα επόμενα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη και με την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τρίπολη είναι το 2Χ2.

Αναλυτικά όσα είπε

«Είναι μισή χαρά πάντα όταν δεν καταφέρνεις να πάρεις τη νίκη. Σίγουρα ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε αλλά θα ήθελα να συνδυαστεί με νίκη για την ομάδα», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύσκολα ματς όπου ακολουθούν:

«Έρχεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με δύο ματς εντός έδρας. Θέλουμε να πάμε για το 2/2, ελπίζω να το καταφέρουμε. Παίζουμε με 2 αντιπάλους όπου ένας ψάχνει βαθμούς για να σώσει την κατηγορία κι ο άλλος είναι στις ψηλές θέσεις, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο για να πάρουμε δύο τρίποντα. Αισθάνομαι πολύ καλά στο γήπεδο, νιώθω ότι έχω βρει το ρυθμό μου γιατί έχω μας συνεχόμενα ματς. Είναι κάτι που μου έλειπε το τελευταίο διάστημα, νιώθω πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι για να βοηθήσω την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X