Κάντε εγγραφή στο κανάλι του ENWSI TV στο Youtube για να βλέπετε τις εκπομπές!

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του ENWSI TV στο Youtube για να βλέπετε τις εκπομπές!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αλλάζει, βελτιώνεται και σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσω του Youtube

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ENWSI TV είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Πριν αλλά και μετά τα παιχνίδια της ΑΕΚ, ο λόγος περνά στους δημοσιογράφους του enwsi.gr και στον κόσμο.

Και πλέον με βελτιωμένο τρόπο, προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους. Από εδώ και πέρα, όλες οι εκπομπές του ENWSI TV μεταδίδονται LIVE μέσω του καναλιού του enwsi.gr στο Youtube. Με την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και εικόνας, τα οποία θα βελτιώνονται συνέχεια.

Ομως η ουσία είναι η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση σας από επαγγελματίες δημοσιογράφους και ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και η συμμετοχή σας στην συζήτηση με ερωτήματα και σχόλια. Οπως μόνο το enwsi.gr σας έχει μάθει και σας κάνει συμμέτοχους σε αυτή την «κιτρινόμαυρη» εκπομπή που αναλύει τα… πάντα για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα ερασιτεχνικά τμήματα.

Πως θα κάνετε εγγραφή

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν…

Μπείτε στο επίσημο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube. Πατήστε πάνω δεξιά εγγραφή και θα ενημερώνεστε για τις LIVE εκπομπές του ENWSI TV, καθώς και για τα καθημερινά VIDEO των δημοσιογράφων με το σχόλιο της ημέρας, αλλά και όλα τα VIDEO που «ανεβαίνουν».

Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή και την μεγάλη ανταπόκριση.

Τα καλύτερα… έρχονται!

Η χθεσινή πρώτη εκπομπή του ENWSI TV με τηλεφωνικές γραμμές:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X