Θέλει παιχνίδια με κόσμο η Σολέ και σκέφτεται αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ

Θέλει παιχνίδια με κόσμο η Σολέ και σκέφτεται αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι Γάλλοι δεν θέλουν παιχνίδια σε άδειες εξέδρες.

Την ξεκάθαρη πρόθεσή της να παίξει μπροστά σε κόσμο εξέφρασε η Σολέ, κατά τη διάρκεια του ΔΣ της LNB, σε μια εξέλιξη που δεν αποκλείεται να επηρεάσει ακόμα και την αναμέτρηση της 15ης Δεκεμβρίου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση, αλλάζοντας πλήρως το τοπίο στον αθλητισμό. Οι διοργανώσεις συνεχίζονται, όμως οι αγώνες διεξάγονται σε κλειστές πόρτες και χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Σε αυτή την κατάσταση είναι αντίθετη η Σολέ. Η γαλλική ομάδα εκπροσωπήθηκε στο ΔΣ της LNB από τον πρόεδρό της, Ζερόμ Μερινιάκ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν θέλει να παίξει τα εντός έδρας παιχνίδια της κεκλεισμένων των θυρών, παρά την κρατική ενίσχυση που έχει λάβει.

Μάλιστα στη Σολέ είναι θετικοί στο να σταματήσει το πρωτάθλημα μέχρι να βρεθεί λύση με τον κορωνοϊό και να μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.

Πώς επηρεάζει αυτή η εξέλιξη τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 15 Δεκεμβρίου; Η γαλλική ομάδα έχει εκφράσει την επιθυμία να αναβάλλει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του BCL, ελπίζοντας πως τον Ιανουάριο θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει κόσμο στις εξέδρες. Η Σολέ έχει καταθέσει σχετικό αίτημα, όμως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα επ αυτού.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X