Οργή Θεού, φωνή... ΑΕΚ - «Αγριο» κράξιμο στον Χατζηδάκη από τους Ενωσίτες!

Οργή Θεού, φωνή... ΑΕΚ - «Αγριο» κράξιμο στον Χατζηδάκη από τους Ενωσίτες!
Photo Credits: INTIME

Οι φίλοι της ΑΕΚ «έκραξαν» τον Κωστή Χατζηδάκη με αφορμή την καθυστέρηση των υπογραφών στη μελέτη των Αλσών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στάση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη σε ό,τι αφορά τη διαχειριστική μελέτη των Αλσών της χώρας, όπου περιλαμβάνεται και αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στους ανθρώπους της ΑΕΚ και στον κόσμο της Ενωσης.

Εδώ και ένα χρόνο ο Υπουργός δεν υπογράφει την απόφαση της μελέτης, η οποία θα ξεκλειδώσει τις ενέργειες διαχείρισης και ανάπλασης που έχει ήδη συμφωνηθεί με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο. Πρόκειται για ζήτημα μιας υπογραφής, η οποία όμως μέχρι σήμερα έχει καθυστερήσει μεταξύ άλλων και σύνοδα έργα της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA», το οποίο εφάπτεται με το Άλσος.

Να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη υπογραφή του κ. Χατζηδάκη δεν θα ξεκλειδώσει μόνο τα σύνοδα έργα του γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς αυτά είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι του σχεδίου για την ανάπλαση του Άλσους, το οποίο προβλέπει παρεμβάσεις τις οποίες θα απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες, με πρώτους τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και αφορούν επί της ουσίας τη διαφύλαξη και την αναμόρφωση ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου ολόκληρης της Αττικής.

Από χθες που ξαναβγήκε το θέμα στην επιφάνεια, φίλοι της Ενωσης έκαναν «ντου» στους επίσημους λογαριασμούς του Χατζηδάκη στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνοντας ξεκάθαρα την απόγνωσή τους προς τον Υπουργό για ένα τυπικό θέμα που καθυστερεί να βάλει μια απλή υπογραφή.

Δείτε χαρακτηριστικά κάποια σχόλια των φίλων της ΑΕΚ στο επίσημο προφίλ του Κωστή Χατζηδάκη

«Ένα χρόνο ο φάκελος με τα συνοδά έργα γύρω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στο συρτάρι;;
Γιατί έτσι;;; Ανησυχείτε μην δυσαρεστηθούν κάποιοι μήπως;;;»

«ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΜΕΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ»

«ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ! ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΈΠΕΚΤΑΣΙΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ?»

«Υπουργέ την υπογραφή στο γήπεδο βάλε σε δυόμιση χρόνια έχουμε πάλι εκλογές είναι αμαρτία να είστε πάλι θεατές !!!»

«Άσε τα σκουπίδια και ασχολησου λίγο με το γήπεδο της ΑΕΚ… Αν αληθεύουν αυτά που γράφτηκαν σήμερα σε αθλητικά σάιτ ότι είσαι ο λόγος που τα συνοδευτικά έργα του δήμου στο γήπεδο της ΑΕΚ καθυστερούν επειδή δεν υπογράφεις ένα χαρτί,τότε στις επόμενες εκλογές όχι βουλευτής ούτε καφετζής στην βουλή δεν θα είσαι»

«Εισαι σίγουρος κυρ υπουργέ οτι θέλεις να τα βάλεις με την ΑΕΚ;»

«Αν σταθείς εμπόδιο στο γήπεδο της ΑΕΚ θα μας βρεις μπροστά σου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X