ΑΕΚ και Μελισσανίδης είπαν «αντίο» στον Σταυρίκο Παπαβραμίδη

ΑΕΚ και Μελισσανίδης είπαν «αντίο» στον Σταυρίκο Παπαβραμίδη
Photo Credits: INTIME

Η κηδεία του Πόντιου φίλου της ΑΕΚ έγινε χθες - Προσωπικά συλλυπητήρια από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην οικογένειά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες έγινε η κηδεία του Σταυρίκου Παπαβραμίδη, του Πόντιου φίλου της ΑΕΚ που ήταν παρών στην εκδήλωση του γηπέδου, αλλά και για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

Η κηδεία έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Γερασίμου στο Σχιστό και το φέρετρό του είχε τυλιχθεί με τη σημαία της Ενωσης Ποντίων Πειραιώς – Κερατσινίου και Δραπετσώνας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ζητήσει να εκπροσωπηθεί η ΑΕΚ στη νεκρώσιμη ακολουθία και να στείλει στεφάνι κάτι βεβαίως που δεν μπορούσε να γίνει λόγω του Lockdown.

Η κηδεία έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο παρουσία εννέα συγγενών, ωστόσο υπήρξε επικοινωνία με τον γιο του εκλιπόντος στον οποίο μεταφέρθηκαν τα προσωπικά συλλυπητήρια του Δημήτρη Μελισσανίδη και εκείνος ευχαρίστησε την ΑΕΚ για την στάση της απέναντι στον πατέρα του και ζήτησε να μεταφερθούν στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας οι ευχαριστίες του για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X