Ετσι ανοίγει στις 2 Δεκεμβρίου: Το δυναμικό σχέδιο- ακορντεόν της Αγγλίας που φαίνεται πως θα ακολουθήσει και η Ελλάδα

Ετσι ανοίγει στις 2 Δεκεμβρίου: Το δυναμικό σχέδιο- ακορντεόν της Αγγλίας που φαίνεται πως θα ακολουθήσει και η Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε χρόνο στις αρχές καλοκαιριού σηματοδοτείται και η έναρξη των βουτιών στη θάλασσα. Κάποιοι επιλέγουν να πέσουν κατευθείαν και με φόρα, άλλοι πάλι επιλέγουν να το πάνε αργά σε αυτή την πρώτη φορά.

Μια τέτοια παρομοίωση είναι ίσως η πιο ιδανική για να περιγράψει την τακτική των χωρών της Ευρώπης μετά την πρώτη καραντίνα και την άρση της τον περασμένο Μάιο. Επηρεασμένες οι κυβερνήσεις από το τεράστιο σοκ μιας πρακτικά παύσης της παγκόσμιας οικονομίας για 8-10 βδομάδες, πίστευαν ότι θα έχουν ένα σημαντικά μεγάλο διάστημα για να επανακάμψουν και να θωρακιστούν καλύτερα απέναντι σε ενδεχόμενο δεύτερο κύμα.

Μόνο που δεν είχαν φανταστεί, πολιτικοί και επιστήμονες, πως αυτός ο χρόνος δεν θα υπήρχε. Μπορεί για λίγο να διεκόπη – ή να φάνηκε ότι διεκόπη – η ραγδαία πορεία του κορωνοϊού, αλλά ο ιός συνέχιζε να επεκτείνεται και μάλιστα με τρόπο που δεν κρατούσε σε επαγρύπνηση τα ευρωπαϊκά κράτη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X