Σάκχοφ: Η νέα... κάψουρα του Μελισσανίδη

Σάκχοφ: Η νέα... κάψουρα του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Η παρουσία του Γεβγιέν Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ έχει... κλέψει τις «καρδιές» στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γεβγιέν Σάκχοφ ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά ήδη έχει… κλέψει καρδιές εντός και εκτός ομάδας.

Ο διεθνής Ουκρανός μέσος έχει «δέσει» εξαιρετικά με τον υπόλοιπους μέσους της Ενωσης και η παρουσία του γεμίζει το κέντρο της ΑΕΚ.

Ο Μάσιμο Καρέρα και λόγω των πολλών απουσιών το προηγούμενο διάστημα, του έχει δώσει σε όλα τα ματς φανέλα βασικού και ήδη ο Σάκχοφ μετράει 11 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Κόντρα στη Λάρισα, εκτός από τον τιμωρημένο Κρίστιτσιτς, όλοι οι υπόλοιποι μέσοι της ΑΕΚ ήταν διαθέσιμοι, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ τον ξεκίνησε ξανά, παρότι προερχόταν από την ταλαιπωρία με τον κορωνοϊό.

Ο Σάκχοφ αποτελεί τη νέα καψούρα του Καρέρα, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη όπως αναφέρει η Sportday, ειδικά από τη στιγμή που έμαθε ότι στην Τούμπα ήδη μετάνιωσαν που δεν τον πήραν πίσω…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X