Ρούνει: «Hμουν έτοιμος να πάω στην Ρέαλ Mαδρίτης, ήθελα Μπαρτσελόνα»

«Ψήνεται» επιστροφή Ρούνεϊ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουέιν Ρούνει αποκάλυψε το παρασκήνιο του 2010, όταν έφτασε μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που Μπαρτσελόνα και Τσέλσι ήταν επίσης επιλογές του.

Μιλώντας στο «UTD Podcast» ο πλέον προπονητής της Νοτς Κάουντι, αναφέρθηκε σε εκείνες τις ημέρες όπου υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Τσέλσι του Μουρίνιο, την Μπαρτσελόνα που είχε κερδίσει την Γιουνάιτεντ με 3-1 στον προηγούμενο τελικό του Champions League και την Μάντσεστερ Σίτι στην οποία δεν θα πήγαινε… ποτέ.

«Νομίζω έχει καταγραφεί πως η Τσέλσι και ο Μουρίνιο θέλανε να με υπογράψουν. Επίσης υπήρχε η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι αν και η τελευταία δεν ήταν ποτέ μια επιλογή για μένα, να πάω εκεί. Στο μυαλό μου, εκείνο το διήμερο, ήμουν έτοιμος να πάω και να παίξω στην Ισπανία. Θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να είμαι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η Τσέλσι ήταν επίσης πάντα μία επιλογή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X