Κλοπ: «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε την Τετάρτη το βράδυ και το Σάββατο το μεσημέρι δεν θα συμπληρώνουμε... ενδεκάδα»

Κλοπ: «Ας ψάξουμε στο google σε τι θέση έπαιζε ο Μουρίνιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε πως οι μεγάλες ομάδες της Premier League ενδέχεται σύντομα να μην μπορούν να παρατάσσουν ακόμη και ενδεκάδα υγιών παικτών μέσα στο γήπεδο, εκτός εάν γίνουν δομικές αλλαγές για την «προστασία» των ομάδων που έχουν εξαντληθεί από το ασταμάτητο σερί αγώνων.

«Αν συνεχίσουμε να παίζουμε την Τετάρτη το βράδυ και το Σάββατο στις 12:30 μ.μ. δεν είμαι σίγουρος ότι επτά αγγλικές ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης θα ολοκληρώσουν τη σεζόν έχοντας κανονικές ενδεκάδες», δήλωσε ο Κλοπ σε συνέντευξή του στο Sky Sports.

«Όλοι μου λένε ότι είναι δύσκολο, αλλά είναι πάνω απ’ όλα δύσκολο για τους παίκτες. Αυτή είναι η πραγματική δυσκολία. Διαφορετικά, είναι απλώς μια απόφαση που λαμβάνεται σε ένα γραφείο» είπε ο Κλοπ τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, όσο και για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του αγγλικού πρωταθλήματος, που δεν θέλουν αλλαγές στο πρόγραμμα που έχει καθοριστεί απ’ τις αρχές της σεζόν.

«Αν μου λένε ακόμα για συμβόλαια, θα…τρελαθώ, γιατί όλα αυτά δεν είχαν σχεδιαστεί για μια σεζόν με τον Covid-19. Όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε. Δεν μιλάω μόνο για την ομάδα μου. Αφορά όλους τους παίκτες. Τους Άγγλους παίκτες κι όσους πρόκειται να παίξουν στο Euro», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X