L'Equipe: «Ο Ντρεοσί νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού»

L'Equipe: «Ο Ντρεοσί νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Παναθηναϊκός στρέφεται στην γαλλική αγορά για την ανεύρεση νέου τεχνικού διευθυντή με τον Πιέρ Ντρεοσί να δηλώνει πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το τριφύλλι.

Η γαλλική Equipe έρχεται και πάει το θέμα ακόμα πιο μακριά, αφού ουσιαστικά ανακοινώνει την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον 61χρονο Γάλλο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ντρεοσί νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού».

Στο κείμενο αναφέρεται επί λέξει: «Μία νέα πρόκληση παρουσιάζεται σε εκείνον. Ο 61χρονος Πιέρ Ντρεοσί αναμένεται να γίνει ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο παλιός γενικός διευθυντής της Λιλ και γενικός διευθυντής της Ρεν και της Paris FC βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα εδώ και λίγες ώρες και αναμένεται να συνεργαστεί με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αθήνας. Στην καριέρα του, ο παλιός αμυντικός ποτέ δεν έχει εργαστεί από το πόστο του αθλητικού διευθυντή, ενώ θα είναι η πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X