Πρωταθλήτρια μετά το lockdown η Μίλαν - Απογοητευτική η Γιουβέντους

Πρωταθλήτρια μετά το lockdown η Μίλαν - Απογοητευτική η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Η Serie A διακόπηκε στις αρχές Μαρτίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πρωταθλήματα της περσινής σεζόν διακόπηκαν τον περασμένο Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και επανεκκίνησαν τρεις τουλάχιστον μήνες αργότερα.

Η Serie A διακόπηκε στις αρχές Μαρτίου και επανεκκίνησε προς τα τέλη του Ιουνίου. Αυτή η διακοπή φαίνεται πως ήταν ευεργετική για την Μίλαν που θυμίζει τα παλιά ένδοξα χρόνια, κάτι που αποτυπώνεται και σε μια ειδική βαθμολογία των ομάδων από το lockdown και έπειτα.

Σε αυτή τη βαθμολογία, η Μίλαν είναι πρωτοπόρος έχοντας συγκεντρώει 50 βαθμούς από την ώρα που επανεκκίνησε η Serie A και έπειτα. Η Ρόμα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 42, η Αταλάντα τρίτη με 41 και ακολουθεί η Ίντερ με 40. Η φετινή μεγάλη έκπληξη, Σασουόλο αλλά και η Νάπολι ακολουθούν με 37, για να βρούμε στην 7η θέση την πρωταθλήτρια των εννιά τελευταίων σεζόν, Γιουβέντους με μόλις 36 βαθμούς.

Λάτσιο με 30, Φιορεντίνα με 27 και Σαμπντόρια με 26 είναι οι τρεις ομάδες που ολοκληρώνουν την δεκάδα στην σχετική βαθμολογία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X