Δημάτος στο ENWSI TV: «Γήπεδο και προπονητικό θα ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ»

Δημάτος στο ENWSI TV: «Γήπεδο και προπονητικό θα ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημάτος στο ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Δημάτος φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ENWSI TV εγκαινιάζοντας την εκπομπή με τις τηλεφωνικές γραμμές. Απαντώτας στις ερωτήσεις του Σταύρου Καζαντζόγλου και του Τάσου Καπετανάκου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊό που πέρασε η Ενωση, τα δεδομένα με τον Νασίμ Χνιντ, τη συνοχή στα αποδυτήρια, αλλά τα θέματα της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA» και του προπονητικού των Σπατών.

Ο Ανδρέας Δημάτος στο ENWSI TV

Οσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημάτος στο ENWSI TV για:

Την περιπέτεια της ΑΕΚ με τον κορωνοϊό: «Η ΑΕΚ δοκιμάστηκε πολύ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας με τους τραυματισμούς που έγιναν περισσότεροι την δεύτερη διακοπή. Η δεύτερη διακοπή λόγω Εθνικών έφερε την ΑΕΚ κοντά στον κορωνοϊό. Το πρώτο κρούσμα την βρήκε σε διαδικασία ταξιδιού. Δύο πτήσεις και ένα ξενοδοχείο που ήταν όλοι μαζί δημιούργησε την διασπορά έκανε ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα. Αυτή η περίοδος δοκίμασε τους πάντες».

Την συνοχή στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: «Τόσο το κλάμα του Κώστα Γαλανόπουλου, αλλά και το ποστάρισμα του Αντρέ Σιμόες δείχνουν την συνοχή που υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Και είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Η συνοχή στα αποδυτήρια είναι μεγάλη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ. Πολλοί λένε: ”πέρασε ο ποδοσφαιριστής τον ιό, γύρισε και παίζει”, αλλά δεν είνια έτσι. Ενας παίκτης, αλλά και η ομάδα του δοκιμάζονται πάρα πολύ σε αυτή τη διαδικασία»

Το θέμα του Νασίμ Χνιντ: «Ας μην κάνουμε το θέμα του Χνιντ μεγαλύτερο από ότι είναι. Με την επιστροφή όλων, είναι δύσκολο για κάθε παίκτη να μπει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ πλέον. Για εμένα είναι λανθασμένη η τακτική του μάνατζερ του Χνιντ. Δεν έχει μείνει εκτός και τόσα παιχνίδια. Οπως και να έχει, τις τελικές επιλογές τις κάνει ο προπονητής και όχι οι μάνατζερ. Δεν χρειάζεται να σταθούμε περισσότερο εκεί».

Την διαιτησία: «Η ΑΕΚ δεν συνηθίζει ούτε να βγάζει ανακοινώσεις, ούτε να δημιουργεί αναταραχή, ούτε να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια για τέτοια ζητήματα. Δεδομένα απασχολεί την ομάδα, αλλά δεν θα μπει ποτέ η ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων».

Το γήπεδο: «Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει πολλά μέχρι τώρα στην πορεία της για την κατασκευή του γηπέδου. Εχει ανέβει έναν Γολγοθά με μπροστάρη τον κ. Μελισσανίδη. Έχει αφήσει πίσω της όλη εκείνη την εχθρότητα που αντιμετώπισε για ένα γήπεδο που θα ανεβάσει όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ας ελπίσουμε όλα αυτά τα γραφειοκρατικά προβλήματα που βρήκε η ΑΕΚ σε πολύ λίγο θα αποτελούν παρελθόν. Ούτως ή άλλως όλα έχουν δρομολογηθεί όλα και δεν μπορεί να δημιουργηθεί κανένα θέμα στην πορεία των εργασιών».

Το προπονητικό κέντρα των Σπατών: «Αλλάζει ο χλοοτάπητας στα Σπάτα αυτή τη περίοδο. Υπάρχει επιβάρυνση στο ένα γήπεδο που προπονείται η ομάδα. Είναι σε εξέλιξη οι βελτιωτικές διαδικασίες. Στο θέμα των Σπατών οι εξελίξεις θα είναι καταλυτικές, και ενδεχομένων να είναι εξίσου εντυπωσιακές με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Η βελτίωση των υποδομών της ΑΕΚ θα είναι κάτι εντυπωσιακό για τα δεδομένα της ΑΕΚ και σίγουρα θα την ανεβάσουν επίπεδο».

Τον Μάσιμο Καρέρα: «Ο ένας χρόνος που είναι στην ΑΕΚ δεν είναι και λίγο πράγμα για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον Καρέρα που γνώρισα την πρώτη ημέρα στην ΑΕΚ με τον Καρέρα που βλέπω τώρα. Εχει επιβληθεί με τον χαρακτήρα και την ειλικρίνειά του στους παίκτες, χωρίς αν συμβιβαστεί με κάτι ή να αφήσει πίσω τις αρχές του. Με την ειλικρίνειά του έχει χαράξει την διαδρομή του ως τώρα στην ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X