Πάνος Λούπος: «Η ΑΕΚ έχει βάθος, νοοτροπία και... εγκέφαλο» (VIDEO)

Πάνος Λούπος: «Η ΑΕΚ έχει βάθος, νοοτροπία και... εγκέφαλο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Πάνου Λούπου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεπέρασε σχετικά άνετα το εμπόδιο της Λάρισα στη Ριζούπολη χθες για την 9η αγωνιστική της Super League. Βλέποντας κανείς την εμφάνιση της Ενωσης -παρά τις αρκετές απουσίες που είχε ακόμα και χθες- μπορεί να βγάλει κάποια ασφαλή συμπεράσματα.

Η ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα έχει καταρχάς βάθος ποιοτικών επιλογών στην συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων, διαθέτει νοοτροπία νικητή που μπορεί να γυρίσει κάθε ματς, αλλά κυρίως έχει «εγκέφαλο» με ονοματεπώνυμο. Ο Πέτρος Μάνταλος είναι εδώ και ηγείται της ΑΕΚ! Περισσότερα επ’ αυτού στο σχόλιο του Πάνου Λούπου.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Πάνου Λούπου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X