Μάνατζερ Χνιντ: «Δεν του αρέσει που δεν παίζει στην ΑΕΚ, ίσως φύγει»

Μάνατζερ Χνιντ: «Δεν του αρέσει που δεν παίζει στην ΑΕΚ, ίσως φύγει»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις από τον μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Ettachkila ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ, Μόεζ Τσέμπι εκδήλωσε την δυσαρέσκεια του πελάτη του για τον χρόνο συμμετοχής του με την ΑΕΚ. Αφησε μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο ο Τυνήσιος στόπερ να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο τον Γενάρη.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα υπήρξε δημοσίευμα από την Τυνησία που ανέφερε πως «Ο Νασίμ Χνιντ είπε στους ιθύνοντες της ΑΕΚ ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής που του έχει δοθεί, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League».

Οι δηλώσεις του μάνατζερ του Χνιντ

«Μας προσέγγισαν δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πριν την προσέγγιση της ΑΕΚ και του τεχνικού της διευθυντή Ίλια Ίβιτς. Δεν σας κρύβω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ έντονες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σφαξιέν και πως ο παίκτης έκανε οικονομικές θυσίες για να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ της ΑΕΚ», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Τυνήσιου παίκτη.

«Από την αρχή της σεζόν έχει παίξει σε έξι παιχνίδια εκ των οποίων τα πέντε ως βασικός. Η ομάδα του δεν έχασε ποτέ με τον ίδιο στο αρχικό σχήμα. Το πιο ενοχλητικό για αυτόν είναι να βλέπει πως στα παιχνίδια του Europa League κάθεται διαρκώς στον πάγκο παρά τις καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αν και έχει υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας στα social media και στον δρόμο, νιώθει ενοχλημένος», τόνισε.

«Ενδιαφέρον για τον Χνιντ από Ρωσία και Ιταλία -Ευγνώμονες σε Μελισσανίδη»

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από την ΑΕΚ, ο Τσέμπι τόνισε: «Υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτόν. Υπάρχει ενδιαφέρον από μια ρώσικη ομάδα, από μια ομάδα της Serie A και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι εμφανές πως η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και είμαστε πρόθυμοι να βρούμε μία λύση. Αν δεν παίζει είτε πρέπει να πάει κάπου δανεικός είτε να πωληθεί. Έχουμε μιλήσει ήδη με τον τεχνικό διευθυντή και κατανοεί πως πρέπει να βρεθεί μια λύση. Στον παίκτη αρέσει πολύ το περιβάλλον της ΑΕΚ, παίρνει διαρκώς μηνύματα στήριξης και αυτό τον αγγίζει. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τις προσπάθειες που έκανε για να τον φέρει στην ομάδα ο πρόεδρό της, Δημήτρης Μελισσανίδης».

«Η φυγή του Χνιντ από την ΑΕΚ είναι μια πιθανότητα»

Για να καταλήξει: «Ο Νασίμ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και το σέβεται. Δέχεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός και πάντα θα δουλεύει σκληρά για να ανταποκριθεί σε αυτόν. Οι εμφανίσεις του μιλάνε για αυτόν και δικαιούται μια θέση στην αρχική 11άδα. Δεν αμφισβητούμε τις τακτικές επιλογές του προπονητή αλλά για να συνεχίσει να εξελίσσεται ο παίκτης και να καλείται στην Εθνική Τυνησίας θα πρέπει να παίζει. Με βάση αυτά πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και να βρεθεί μια λύση γρήγορα. Η φυγή του λοιπόν είναι μια πιθανότητα».

Η θέση της ΑΕΚ για το θέμα του Χνιντ

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν… ανησυχούν από τις δηλώσεις του μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ. Πηγές από την ΑΕΚ αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή από την πλευρά της Ενωσης, ούτε φυσικά εξετάζεται κάτι τέτοιο. Πιθανώς ο μάνατζερ του Τυνήσιου ανησυχεί μήπως ο παίκτης του χάσει την θέση του στην Εθνική ομάδα για αυτό και έκανε τις εν λόγω δηλώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X