ΤΩΡΑ η LIVE εκπομπή του ENWSI TV! (VIDEO)

ΤΩΡΑ η LIVE εκπομπή του ENWSI TV! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η εκπομπή του ENWSI TV είναι στον... αέρα με τηλεφωνικές γραμμές και LIVE τον Ανδρέα Δημάτο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV κάνει σήμερα νέα αρχή!

Από απόψε το enwsi.gr εισάγει άλλη μία καινοτομία στα «κιτρινόμαυρα» ΜΜΕ. Την LIVE εκπομπή με τηλεφωνικές γραμμές!

Απόψε το ENWSI TV ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο ώστε να μιλήσουν όλοι και για όλα. Για να ρωτήσουν όλοι, για όλα. Δίχως περιορισμούς, αλλά πάντα με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Από αυτή την ώρα (22:00), λοιπόν, ο διευθυντής του enwsi.gr Σταύρος Καζαντζόγλου ξεκινά τις εκπομπές με τηλεφωνικές γραμμές και μαζί με τον αρχισυντάκτη του enwsi.gr, Τάσο Καπετανάκο θα υποδεχθούν τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο σε μια εκπομπή φουλ… ΑΕΚ

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 22:00 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).

LIVE η εκπομπή του ENWSI TV

Παρακολουθήστε ζωντανά την εκπομπή του ENWSI TV:

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) στις 22:00 και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X