BBC: «Μέχρι 4.000 θεατές μετά τις 2 Δεκεμβρίου στην Premier League»

Συνελήφθη παίκτης της Premier League -Κατηγορείται για βιασμό
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα της Αγγλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα την υπό προϋποθέσεις μερική επιστροφή των φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Για τους προπονητές της Premier League το νούμερο ένα πρόβλημα είναι το ασφυκτικό πρόγραμμα και οι τρεις αλλαγές κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά για τους διοικούντες πέρα από το αγωνιστικό καίγονται και για την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες (για να έχουν κάποια έσοδα).

Μια επιστροφή που όπως αναφέρει το BBC αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το BBC ο Μπόρις Τζόνσον θα ανακοινώσει ότι στις περιοχές χαμηλού ρίσκου θα επιτραπεί η παρουσία θεατών σε ανοικτά γήπεδα με το ανώτατο όριο να είναι 4.000 και το μέτρο να τίθεται σε εφαρμογή από τις 2 Δεκεμβρίου οπότε και λήγει το γενικό λοκντάουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X