Ο Ανδρέας Δημάτος στις 22:00 LIVE στο ENWSI TV!

Ο Ανδρέας Δημάτος στις 22:00 LIVE στο ENWSI TV!
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Δημάτος για... όλα απόψε στο ENWSI TV με Καζαντζόγλου-Καπετανάκο και τηλεφωνικές γραμμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Δημάτος απόψε στο ENWSI TV!

Σας το είχαμε υποσχεθεί και τώρα γίνεται πραγματικότητα. Το ENWSI TV αλλάζει, βελτιώνεται, μεγαλώνει. Μαζί με εσάς. Και την συμμετοχή σας!

Από απόψε το enwsi.gr εισάγει άλλη μία καινοτομία στα «κιτρινόμαυρα» ΜΜΕ. Την εκπομπή με τηλεφωνικές γραμμές! Και απόψε το ENWSI TV ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο. Για να μιλήσουν όλοι, για όλα. Για να ρωτήσουν όλοι, για όλα. Δίχως περιορισμούς, αλλά πάντα με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Στις 22:00, λοιπόν, ο διευθυντής του enwsi.gr Σταύρος Καζαντζόγλου ξεκινά τις εκπομπές με τηλεφωνικές γραμμές και μαζί με τον αρχισυντάκτη του enwsi.gr, Τάσο Καπετανάκο θα υποδεχθούν τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο σε μια εκπομπή φουλ… ΑΕΚ

Οποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 22:00 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) στις 22:00 και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X