Βούρος: «Δεν έχει αλλάξει το χρονοδιάγραμμα για την Αγιά-Σοφιά»

Βούρος: «Δεν έχει αλλάξει το χρονοδιάγραμμα για την Αγιά-Σοφιά»
Photo Credits: INTIME

Καθησυχαστικός ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Βούρος διαβεβαίωσε πως το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου της «Αγια-Σοφιάς-OPAP ARENA» δεν έχει αλλάξει.

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας ξεκαθάρισε μιλώντας στον Σπορ Fm, πως οι όποιες καθυστερήσεις υπάρχουν οφείλονται σε… αναπόφευκτες γραφειοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούνται από κάποιες υπηρεσίες που εμπλέκονται στο πρότζεκτ.

«Το χρονοδιάγραμμα στο γήπεδο δεν έχει αλλάξει. Μια παρωνυχίδα την παρουσιάζουμε σαν διαμπερές τραύμα. Η συνεργασία με το Υπουργείο είναι άψογη. Θεωρώ πως γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν όλα τα έργα της επικράτειας έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία των υπογραφών. Μέχρι πρότινος δεν επιτρεπόταν στο άλσος οποιαδήποτε πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα. Έχεις τέτοιο διαμάντι στην περιφέρεια, είναι ένας χώρος ανεκμετάλλευτος. Δεν μιλώ για επιχειρηματικά συμφέροντα που κάποιοι θέλουν να βάλουν στο τραπέζι, αλλά για να χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο προς όφελος των πολιτών», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι όποιες παρεμβάσεις και η όποια εμπλοκή της ΑΕΚ στο άλσος έχει να κάνει με τους αναδασμούς και στους πεζοδρόμους. Ήδη έχουν δρομολογηθεί, ήδη υπάρχουν μελέτες συνυπολογίζοντας τη γραφειοκρατία του ελληνικού Δημοσίου. Η συνεργασία με το Υπουργείο είναι αγαστή και όποια καθυστέρηση υπάρχει έχει να κάνει με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Καταλαβαίνω τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, την ανυπομονησία και το πάθος τους. Να είναι σίγουροι όμως πως όσα έχουν γίνει το τελευταίο 14μηνο που είμαστε δημοτική αρχή δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα πέντε χρόνια»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X