Μπαρτσελόνα: Χωρίς Μέσι κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου

Ναδάλ για Μέσι: «Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μείνει!»
Photo Credits: INTIME

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε εκτός αποστολή για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ντιναμό Κιέβου για την 4η αγωνιστική του Champions League.

H ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανήκει στο παρελθόν για την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση με την Ντινάμο Κιέβου για την 4η αγωνιστική του Champions League. Οι Καταλανοί έχουν κερδίσει και τα τρία ματς που έχουν δώσει ως τώρα στους ομίλους και θέλει μια ακόμα νίκη.

Ο Ρονάλντ Κούμα πήρε 19 παίκτες στο Κίεβο όπου ανάμεσα τους δεν είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος άσος δεν αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό και αποτελεί έκπληξη η απουσία του από τον αγώνα. Εκτός είναι επίσης και ο Ντε Γιονγκ, όπως και οι Πικέ, Ανσού Φάτι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί, Σέρχιο και Αραούχο.

Στην Ισπανία, υπάρχουν κάποιες πηγές που αναφέρουν ότι ο Αργεντινός θα ξεκουραστεί από τον Κούμαν, αλλά τα σενάρια για τις σχέσεις του με τον Κούμαν και εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του, δίνουν και παίρνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X