Μπιλ Γκέιτς: «Ολα τα εμβόλια για τον κορωνοϊό θα είναι αποτελεσματικά»

Μπιλ Γκέιτς

Αισιόδοξος ο Μπιλ Γκέις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αισιόδοξος ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, καθώς υποστήριξε πως έως τον Φεβρουάριο είναι πολύ πιθανό όλα τα εμβόλια για τον κορωνοϊό να έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικά.

Μιλώντας στο CNN, ο συνιδρυτής της Microsoft εξέφρασε την πεποίθησή του πως, πέρα από τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, που έχουν ανακοινώσει ότι οι κλινικές δοκιμές έδειξαν πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα, πάνω από 90%, και τα εμβόλια των AstraZeneca, Johnson & Johnson και Novavax θα έχουν παρόμοια επιτυχία σύντομα.

«Είμαι αισιόδοξος ότι έως τον Φεβρουάριο, είναι πολύ πιθανό, ότι όλα θα έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικά και ασφαλή», είπε ο Γκέιτς και συνέχισε: «Ακόμη, ωστόσο, ανεβαίνουμε στα κρούσματα και αυτή η άνοδος αναμένεται να συνεχιστεί κυριολεκτικά έως τον Φεβρουάριο. Και τότε πιθανόν θα έχουμε πάνω από 2.000 νεκρούς την ημέρα σε αυτή την περίοδο του χειμώνα».

Κάλεσε, δε, τους Αμερικανούς να εντείνουν την προσπάθεια προστασίας από τον κορωνοϊό, σημειώνοντας ότι το εμβόλιο θα αρχίσει να «ρίχνει» τους αριθμούς των κρουσμάτων την άνοιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X