Πρόβλημα με Πικέ στην Μπαρτσελόνα: Φόβοι πως θα χάσει την σεζόν

Μπαρτσελόνα: Μεγάλη ζημιά με Πικέ, δυο μήνες εκτός ο Σέρχι Ρομπέτο
Photo Credits: INTIME

Αρκετά πιθανό είναι να χρειαστεί χειρουργείο ο Ζεράρ Πικέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φόβοι υπάρχουν στην Μπαρτσελόνα πως ο Ζεράρ Πικέ μπορεί να χάσει όλη την χρονιά, την Τετάρτη θα ληφθεί η απόφαση εάν ο αμυντικός θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ισπανός διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα που τραυματίστηκε στην ήττα (1-0) από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, έχει υποστεί κάκωση τρίτου βαθμού στον έσω πλάγιο και μερική ρήξη στον έξω χιαστό του δεξιού γόνατος.

Η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι αύριο και την Τετάρτη ο Πικέ θα υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις.

Προς το παρόν, οι γιατροί του συλλόγου, με επικεφαλής τον Γούις Τιλ, τον έχουν συμβουλεύσει να ακολουθήσει μια συντηρητική μέθοδο, ακολουθώντας την πορεία που είχε Ροντρίγκο το 2018, ο οποίος υπέστη παρόμοιο τραυματισμό και επέστρεψε στο γήπεδο μετά από τέσσερις μήνες.

Ωστόσο, ο Πικέ δεν θα λάβει τελική απόφαση έως ότου συμβουλευτεί τον χειρουργό Ραμόν Κούγκατ, στον οποίο έχει ήδη προγραμματίσει επίσκεψη την Τετάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X