«Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: Τεράστια ερωτήματα για Κωστή Χατζηδάκη!

«Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: Τεράστια ερωτήματα για Κωστή Χατζηδάκη!
Photo Credits: INTIME

Προβληματισμό προκαλεί η στάση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια ερωτήματα, αλλά και προβληματισμό προκαλεί η στάση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη όσον αφορά ένα καθαρά διαδικαστικό και διεκπεραιωτικό ζήτημα που σχετίζεται έμμεσα με το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

Εσχάτως η Κυβέρνηση δείχνει εμπράκτως μέσω του πρότζεκτ για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό τη βούλησή της να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να αποκτήσουν ιστορικές ομάδες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο κ. Χατζηδάκης δεν βρίσκεται στο ίδιο… μήκος κύματος, καθώς εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει κρατήσει στο συρτάρι του την Υπουργική Απόφαση που σχετίζεται με την μελέτη διαχείρισης των Αλσών της χώρας, η οποία θα ξεκλειδώσει τις ενέργειες διαχείρισης και ανάπλασης που έχει ήδη συμφωνηθεί με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο για το Άλσος της πόλης. Πρόκειται για ζήτημα μιας υπογραφής, η οποία όμως μέχρι σήμερα έχει καθυστερήσει μεταξύ άλλων και σύνοδα έργα για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, το οποίο εφάπτεται με το Άλσος.

Μάλιστα, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αγνοεί με τη στάση του ότι για όλες τις ενέργειες που εντάσσονται στο συνολικό σχέδιο ανάπλασης του Άλσους, η δημοτική αρχή έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία τόσο με την Κυβέρνηση, όσο και με την Περιφέρεια Αττικής, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει και τα απαιτούμενα κονδύλια! Να σημειωθεί δε, ότι η συγκεκριμένη υπογραφή του κ. Χατζηδάκη δεν θα ξεκλειδώσει μόνο τα σύνοδα έργα του γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς αυτά είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι του σχεδίου για την ανάπλαση του Άλσους, το οποίο προβλέπει παρεμβάσεις τις οποίες θα απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες, με πρώτους τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και αφορούν επί της ουσίας τη διαφύλαξη και την αναμόρφωση ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου ολόκληρης της Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X