Βαρούχας: «Δεν υπάρχει ούτε οφσάιντ, ούτε τράβηγμα στο γκολ του ΠΑΟΚ»

Βαρούχας: «Δεν υπάρχει ούτε οφσάιντ, ούτε τράβηγμα στο γκολ του ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε πως δεν υπήρχε κάτι στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά παράπονα είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα για την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα των Ιωαννίνων στάθηκε στην φάση που έκρινε το ματς. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Ελ Καντουρί στο 91ο λεπτό με τον ΠΑΣ να φωνάζει για φάουλ του Τσολάκ, παρόλα αυτά ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε πως δεν υπήρχε κάτι επιλήψιμο στην συγκεκριμένη φάση.

Παρόλα αυτά ο κ.Βαρούχας υποστήριξε πως ήταν λάθος η πρώτη κίτρινη στον Εραμούσπε.

Αναλυτικά όσα είπε για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Στο 42’ ο Παμλίδης πέφτει, αλλά δεν υπάρχει παράβαση. Στο γκολ του Σφιντέρσκι δεν υπάρχει οφσάιντ, ούτε στο ξεκίνημα της φάσης, ούτε στην κατάληξη. Στο 56’ αποβλήθηκε ο Εραμούσπε, αλλά η πρώτη του κίτρινη κάρτα δόθηκε λανθασμένα. Αν δεν υπήρχε η πρώτη, δεν θα υπήρχε ούτε η δεύτερη. Στο γκολ του Ελ Καντουρί, κατ’ αρχάς δεν υπάρχει οφσάιντ. Ο ΠΑΣ φωνάζει για φάουλ του Τσόλακ, αλλά δεν βλέπω κάποιο σπρώξιμο ή τράβηγμα για να πέσει. Ο παίκτης του ΠΑΣ έπεσε για να πάρει το φάουλ και παρατά τη φάση. Αν έμενε όρθιος και δεν πήγαινε να παραπλανήσει τον διαιτητή, μπορεί να διεκδικούσε την μπάλα για να γλιτώσει η ομάδα του το γκολ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X