ΑΕΚ: Την Τετάρτη μαθαίνει τον πρώτο της αντίπαλο στην Ευρώπη η ομάδα χάντμπολ

«Τρένο» για τις κούπες!
Photo Credits: INTIME

Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στους «32» του EHF European CUP

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ετοιμάζεται τον επόμενο μήνα να ξεκινήσει το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι και την Τετάρτη θα γνωρίζει και τον πρώτο της αντίπαλο. Αυτό καθώς προκρίθηκαν οι 19 ομάδες από τον δεύτερο γύρο και μαζί με τις 13 που προστίθενται σε αυτή την φάση (ανάμεσα τους και η ΑΕΚ) θα μπουν στην κλήρωση της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου για την φάση των «32» του EHF European Cup. Στον 2ο γύρο ο διαχωρισμός έγινε σε 3 γεωγραφικούς τομείς και δύο γκρουπ δυναμικότητας το κάθε γεωγραφικό, κάτι που πιθανόν να ισχύσει και στον 3ο γύρο που ξεκινάει η ΑΕΚ.

H ΑΕΚ από την αρχή της κλήρωσης ήταν η 2η πιο δυνατή ομάδα, από τις 51 που δήλωσαν συμμετοχή, σύμφωνα με το ranking της EHF.  Τα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί εκτός απροόπτου, στις 12/13 και 19/20 Δεκεμβρίου.

Στον τρίτο γύρο σύμφωνα και με το greekhandball συνεχίζουν πλην της ΑΕΚ, 3 Tουρκικές ομάδες (Σπορ Τότο, Αντάλιασπορ, Μπεϊκόζ), 2 κυπριακές (Ανόρθωση-Παρνασσός Στροβόλου), 2 αυστριακές (Κέλαγκ Φέρλαχ-Ινσίγκνις Βιέννης), 2 βοσνιακές (Μπόρατς-Γκρασάνιτσα), 2 τσέχικες (Ντούκλα Πράγας-Ρόμπε Ζούμπρι), 2 εσθονικές (Πόλβα Σερβίτι-Ταλίν ), 2 ρουμανικές ( Μιναούρ Μπάϊα Μάρε- CSM Βουκουρέστι), 2 ρωσικές (Νέβα-Σαράτοφ), 2 από το Κόσοβο (Πρίστινα, Μπέσα Φάμγκας) και από 1 από Λευκορωσία (Μασέκα), Φινλανδία (Κοκς), Ισλανδία (Χάφναρφγιοντουρ), Ισραήλ (Χολόν Γιουβαλίμ), Λετονία (Τέναξ Ντόμπελε), Σουηδία (Υστάντ), Λιθουανία (Γκρανίτας Κάρις), Λουξεμβούργο (Μπέρχεμ), Νορβηγία (Ντράμμεν), Σλοβενία ( Γκορένιε Βελένιε ), Σλοβακία (Ποβάζσκα Μπίστριτσα), Ουκρανία (Ντόνμπας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X