Τα γκολ του Σιμόες... είναι σκέτη μαγεία! (VIDEO)

Τα γκολ του Σιμόες... είναι σκέτη μαγεία! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέ Σιμόες μπορεί να μην σκοράρει συχνά, όμως όταν το κάνει... τα γκολ του είναι ένα ποίημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σίγουρα όταν κάποιος ακούει το όνομα Αντρέ Σιμόες δεν είναι τα γκολ το πρώτο πράγμα που το έρχονται στο μυαλό.

Ο μέσος της ΑΕΚ η αλήθεια είναι πως κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες των «κιτρινόμαυρων».

Στην Ενωση ήρθε το 2015 και από τότε έχει βρει τα δίκτυα εννέα φορές. Σίγουρα ο αριθμός δεν προκαλεί σε καμία περίπτωση σοκ, όμως αν δούμε τα γκολ του τότε ίσως… αλλάξουμε γνώμη.

Ο λόγος είναι ότι σχεδόν όλα του τα γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ ήταν ξεχωριστά, καθώς είτε έδωσαν πρόκριση (ή νίκη), είτε ήταν μοναδικής ομορφιάς.

Με αφορμή την γκολάρα που πέτυχε χθες κόντρα στη Λάρισα θυμόμαστε όλα τα γκολ που έχει πετύχει ο Σιμόες με την φανέλα της ΑΕΚ.

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 4-0 

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ ήρθε τη σεζόν 2016/17. Η Ενωση υποδεχόταν τότε τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που έληξε με το 4-0. Ο Σιμόες ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ για τον «Δικέφαλο» στο 28′ όταν και μετά από πάσα του Ροντρίγκες σκόραρε με το τακουνάκι.

ΑΕΚ-Μπριζ 3-0

Εναν χρόνο μετά ήρθε μία φανταστική εμφάνιση για τον Σιμόες. Ο Πορτογάλος ήταν ο MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπριζ για τα προκριματικά του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχθηκαν την βελγική ομάδα τον Αύγουστο του ’17 και την κέρδισαν με 3-0, με αυτό τον τρόπο πήραν την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Σε εκείνο το ματς ο Σιμόες σκόραρε δύο γκολ (ένα με κεφαλιά και ένα με σουτ), ενώ ήταν και αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 2-3 

Φτάνουμε στην περσινή σεζόν και στο ματς της ΑΕΚ στην Τρίπολη. Τότε ο Σιμόες με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην Ενωση με γκολ του στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από σέντρα του Παουλίνιο.

ΑΕΚ-Λάρισα 3-0

Τον Ιανουάριο του 2020 η ΑΕΚ υποδέχθηκε τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ την οποία την κέρδισε άνετα με 3-0. Το πρώτο γκολ εκείνου του ματς το πέτυχε ο Σιμόες με ένα τρομερό τακουνάκι έπειτα από σέντρα του Ολιβέιρα.

Αρης-ΑΕΚ 1-4 

Λίγους μήνες αργότερα η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αρη για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ. Η Ενωση πήρε μία άνετη νίκη με 4-1 με τον Σιμόες να πετυχαίνει το 3ο γκολ των «κιτρινόμαυρων» με σουτ έξω από την περιοχή (η μπάλα χτύπησε και στον Σάσα).

ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ 2-1

Ακόμη ένα άλλο γκολ σε προκριματικά Europa League που έδωσε πρόκριση σε ομίλους. Στο 64ο λεπτό ο Σιμόες έπιασε έναν κεραυνό κάρφωσε την μπάλα στο παραθυράκι του Πέρβαν και έκανε το 1-1 για την ΑΕΚ κόντρα στην Βόλσφμπουργκ. Το γκολ του εκτός τ’ ότι ήταν φανταστικό βοήθησε και την Ενωση να πάρει μία τεράστια πρόκριση στους ομίλους (το 2-1 το έκανε ο Ανσαριφάρντ).

ΑΕΚ-Λάρισα 4-1 

Φτάνουμε στο πιο πρόσφατο γκολ του Σιμόες, αυτό κόντρα στη Λάρισα στην Ριζούπολη. Στο 78ο λεπτό ο Πορτογάλος πέτυχε το πρώτο γκολ του στην φετινή Super League με έναν ακόμη κεραυνό έξω από την περιοχή. Ο Μάνταλος του έστρωσε την μπάλα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ο Πορτογάλος πέτυχε ένα φανταστικό γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X