Ράτζεν στο enwsi.gr: «Να ξεκινήσουν τουλάχιστον οι προπονήσεις»

Ράτζεν στο enwsi.gr: «Να ξεκινήσουν τουλάχιστον οι προπονήσεις»
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ομάδας πόλο της ΑΕΚ, Νίκολα Ράτζεν στάθηκε στην αναγκαιότητα να επιστρέψουν άμεσα οι αθλητές στις προπονήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της φέτος η ΑΕΚ είχε εκπροσώπηση στην Α1 πόλο και μάλιστα και στις δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έκαναν μια σημαντική επένδυση με στόχο να δουν την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να «γράφει» την δική της ιστορία στα μεγάλα σαλόνια.

Η πρώτη χρονιά κινδυνεύει ωστόσο να τιναχτεί στον …αέρα λόγω της διακοπής. Αυτό καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τα πρωταθλήματα πόλο να μην μπορούν να ξεκινήσουν πριν τον Μάρτιο δεδομένου πως Γενάρη και Φλεβάρη ήταν αρχικά προγραμματισμένα τα προολυμπιακά τουρνουά. Αυτό που απασχολεί ειδικά τώρα τους αθλητές είναι να επιστρέψουν τουλάχιστον στις προπονήσεις έτσι ώστε να διατηρηθούν σε μια καλή κατάσταση και να προστατεύσουν και την σωματική τους ακεραιότητα. Αυτό σχολίασε στο enwsi.gr ο παίκτης της ΑΕΚ, Νίκολα Ράτζεν ο οποίος ανέφερε αρχικά για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί: «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους μας, για όλο τον κόσμο αλλά και για τους αθλητές για να μπορέσουν να λειτουργήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και υπομονετικοί και υπεύθυνοι πρώτα από όλα για μας, τις οικογένειες μας αλλά και τους γύρω μας. Αυτή την στιγμή περιμένουμε και πρέπει να σεβαστούμε τα μέτρα της Κυβέρνησης.

«Σε άλλες χώρες τα πρωταθλήματα συνεχίζονται»

Όσον αφορά για το αν πιστεύει πως πρέπει να βρεθεί μια λύση και να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε: «Σε άλλες χώρες όπου η κατάσταση είναι πιο δύσκολη τα πρωταθλήματα συνεχίζονται. Είναι λίγο άδικο να βλέπω άλλους φίλους μου να αγωνίζονται σε πρωταθλήματα σε άλλες χώρες.

Για τους αθλητές είναι το πιο δύσκολο να κάθονται σπίτι. Δεν μπορούμε απλά να καθόμαστε και να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Θα ήθελα να βρεθεί μια λύση τουλάχιστον για να επιστρέψουμε στις προπονήσεις γιατί είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση και να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα. Θα ήθελα να ολοκληρωθούν αυτά τα πρωταθλήματα στη πισίνα. Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ και για τους ανθρώπους που επένδυσαν στην ομάδα πόλο της ΑΕΚ να μπορέσουν να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια» σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X