ΑΕΚ: 21 γκολ και 13 διαφορετικοί σκόρερ!

ΑΕΚ: 21 γκολ και 13 διαφορετικοί σκόρερ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει πλουραλισμό στην επίθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοδώρησε με 4 γκολ τη Λάρισα για την 9η αγωνιστική της Super League και έφτασε στα 21 γκολ σε πρωτάθλημα και Europa League.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας και ο Κώστας Γαλανόπουλος πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ φέτος (το πρώτο γενικά του Μαχαίρα) και πλέον η Ενωση μετράει 13 διαφορετικούς σκόρερ.

Πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που σκόραρε και χθες, με τέσσερα γκολ (τρία στην Super League και ένα στο Europa League), ακολουθεί με τρία ο Μάρκο Λιβάγια (δύο Europa League και ένα στο πρωτάθλημα), ενώ από δύο έχουν πλέον οι Μάνταλος, Σιμόες (και οι δύο παίκτες έχουν ένα γκολ στη Super League και ένα στο Europa League), αλλά και ο Τάνκοβιτς που έχει σκοράρει δύο γκολ στην Ευρώπη.

Από ένα έχουν σημειώσει οι Ιονούτ Νεντελτσιάρου, Νέλσον Ολιβέιρα, Νέναντ Κρίστισιτς, Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Γεβγέν Σάχοφ, Θεοδόσης Μαχαίρας, αλλά και ο Μπράιτ Ενομπακάρε προτού αποδεσμευτεί.

Η ΑΕΚ έχει συνολικά 21 γκολ σε 13 αναμετρήσεις (μαζί με τον τελικό) κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες του Καρέρα σκοράρουν κάτι περισσότερα από 1,6 γκολ ανά ματς.

Μάλιστα στα τελευταία δύο παιχνίδια η Ενωση έχει «τεσσάρες» στις οποίες μάλιστα έχουν σκοράρει επτά διαφορετικοί παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X