Νίκη-δώρο στον ΠΑΟΚ με το VAR!

Νίκη-δώρο στον ΠΑΟΚ με το VAR!
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει στο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ στις καθυστερήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στην Τούμπα με τον Εραμούσπε στο 31ο λεπτό, παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά να γυρίσει το ματς και να κερδίσει με 2-1.

Βέβαια για να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε «δώρο» από το VAR, καθώς δεν είδε κανείς το τράβηγμα που υπήρχε στο γκολ του Ελ Καντουρί στο 91′.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν διάθεση να πιέσουν και το έκαναν ως ένα βαθμό, αλλά οι Γιαννιώτες αμύνονταν σωστά και δεν άφηναν κενούς χώρους, με αποτέλεσμα τα λεπτά να περνάνε χωρίς να υπάρχει καμία αξιόλογη φάση. Και όταν τελικά ήρθε αυτή, ήταν για τον ΠΑΣ: Ωραία προσπάθεια του Λέο από αριστερά στο 31′, γύρισμα στον Εραμούσπε και προβολή από κοντά για το 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να βγάλουν το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα παίρνοντας… άριστα, αφού έκαναν όλα όσα έπρεπε για να βρίσκονται μπροστά στο σκορ, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα από νωρίς, αφού στο 52′ ο Ζίβκοβιτς έκανε το σουτ, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε και ο Σφιντέρσκι στην επαναφορά έκανε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ, για τον οποίο ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κάνει και τρεις αλλαγές με την έναρξη του β’ μέρους, πήρε και αριθμητικό πλεονέκτημα όταν αποβλήθηκε ο Εραμούσπε στο 57′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 59′ ο Τζόλης άγγιξε το 2-1 με σουτ εντός περιοχής αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ήταν στην επίθεση για το δεύτερο γκολ, οι φιλοξενούμενοι ήταν στην άμυνα για να μην το δεχθούν και όταν ο Σφιντέρσκι έκανε κακή κεφαλιά ενώ ήταν αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής στο 86′, φάνηκε ότι θα τα κατάφερναν να φύγουν από την Τούμπα με βαθμό. Μέχρι που ήρθε το 91′ και ο ΠΑΟΚ βρήκε τη λύση…

Η κεφαλιά του Κρέσπο για τον Ελ Καντουρί έφερε το γυριστό σουτ του Μαροκινού και η μπάλα πήγε στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τη νίκη και να είναι, με ματς περισσότερο, στο -1 από τους Ολυμπιακό και Άρη.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76′ Τσόλακ), Εσίτι (46′ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ (46′ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (46′ Τζόλης), Σφιντέρσκι (96′ Ουαγκέ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης (81′ Λώλης), Παμλίδης, Κρίζμαν (25′ Ελευθεριάδης), Λεό (62′ Ντομίνγκες).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X