Μάντζιος: «Μέχρι στιγμής αντέχουμε»

Οσα δήλωσε ο Ακης Μάντζιος

Ο Αρης νίκησε τον Παναιτωλικός και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το τέλος του ματς ο Ακης Μάντζιος έκανε δηλώσεις.

Οσα δήλωσε ο Μάντζιος στη NOVA

«Γνωρίζουμε ότι είμαστε στην πρώτη θέση, μας αρέσει και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό τα κομμάτι για να μείνουμε εκεί. Στόχος του Άρη είναι να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Τη θέλουμε την κορυφή, είναι κίνητρο και μέχρι στιγμής αντέχουμε».

Σχετικά με την αμυντική αποτελεσματικότητα της ομάδας του και γενικώς για το παιχνίδι υποστήριξε ότι… «κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, κάναμε το γκολ και είχαμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ ούτως ώστε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είναι σημαντική η νίκη, όπως σημαντικοί είναι και οι βαθμοί. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι».

Ο Ακης Μάντζιος ρωτήθηκε για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο σκοράρισμα και παραδέχθηκε ότι… «πράγματι δεν έχουμε το εύκολο γκολ, τη σωστή απόφαση όταν φτάνουμε στο κρίσιμο σημείο. Και σήμερα βγήκαμε αρκετές φορές στην κόντρα κι αν είχαμε καλύτερη επιλογή θα είχαμε και το δεύτερο γκολ και το παιχνίδι θα γινόταν πιο ήρεμο για μας στο τέλος. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Για μένα έχει αξία η προσπάθεια των παικτών, έδωσαν ό,τι διέθεταν και δεν φάνηκε η αποχή των 22 ημερών από τον προηγούμενο αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X