Παίρνει παράταση το lockdown: «Δεν ανοίγει τίποτα έως τις 7 Δεκεμβρίου» λέει κυβερνητικό στέλεχος

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας από σήμερα -9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί

«Κλείδωσε» η παράταση του lockdown σύμφωνα με πληροφορίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχει «κλειδώσει» η παράταση του lockdown τουλάχιστον ως και τις 7 Δεκεμβρίου. Αυτό ανέφερε κυβερνητικό στέλεχος στον Alpha.

«Τίποτα δεν πρόκειται να ανοίξει πριν τις 7 Δεκεμβρίου», ήταν τα λόγια του, σύμφωνα πάντα με τον Alpha. Μάλιστα, η παράταση αναμένεται να ανακοινωθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Χριστούγεννα… εντός νομού

Πολύ διαφορετικά θα είναι τα Χριστούγεννα του 2020, όπως όλες οι γιορτές άλλωστε αυτού του έτους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο «τραπέζι» είναι και η παράταση της απαγόρευσης των μετακινήσεων από νομό σε νομό, που σημαίνει ότι χριστουγεννιάτικα τραπέζια εκτός νομού κατοικίας με οικογένεια και φίλους καλό θα ήταν να τα… ξεχάσουμε.

Πώς θα γίνει η σταδιακή άρση του Lockdown

Πρώτος σταθμός της άρσης του lockdown, θα είναι το άνοιγμα των σχολείων, το οποίο δεν θα είναι σταδιακό αλλά θα ανοίξουν όλες οι βαθμίδες μαζί.

Πιθανότατα στις 15 Δεκεμβρίου θα βάλουν «μπρος» τόσο το λιανεμπόριο όσο και η εστίαση, ωστόσο με πολύ αυστηρούς περιορισμούς.

Πηγή: newsbomb

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X