Στο μικροσκόπιο οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς με ΑΕΛ

Εικόνες από το ΑΕΚ-Λάρισα
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν απέναντι στην Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την Λάρισα

Παναγιώτης Τσιντώτας: Μπορεί να έπαιξε ουσιαστικά με ράμματα στο δάκτυλο, αλλά ήταν και πάλι «παρών» όταν η ομάδα τον χρειάστηκε. Δεν πιέστηκε πολύ, αλλά όταν στο 12ο λεπτό είδε την μπάλα μπροστά του από το μισό μέτρο, αντέδρασε εξαιρετικά.  Στην φάση του γκολ που δέχθηκε, δύσκολα μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη, με την τροχιά που πήρε η μπάλα στο σουτ του παίκτη της Λάρισας.

Παουλίνιο Μότα: Έκανε δουλίτσα από την δεξιά πλευρά ο Πορτογάλος μπακ. Όχι τίποτα το εντυπωσιακό, αλλά αυτά που έπρεπε να κάνει μέσα στο ματς, τα έκανε. Δεν δυσκολεύτηκε στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ στην επιθετική λειτουργία, βοήθησε αρκετά . Έκανε πάντως και ορισμένα αβίαστα λάθη και είχε και κάποιες κακές επιλογές.

Ιονουτ Ντεντελτσεάρου: Μπορεί να υπήρχαν αρκετές φάσεις που έπαιζε με την ποιότητα του, όμως σε κάποιες άλλες, εμφανίστηκε αρκετά νωχελικός. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπει δυναμικά και να χάσει κρίσιμες μονομαχίες. Όπως στην φάση του γκολ που πέτυχε η Λάρισα και δεν βγήκε εγκαίρως πάνω στο σκόρερ. Από την άλλη μεριά, έδειξε και πάλι πως μπορεί να κουμαντάρει την άμυνα από τα μετόπισθεν.

Στράτος Σβάρνας: Ήταν σταθερός και γενικώς πήγε καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Τις περισσότερες από τις προσωπικές μονομαχίες τις κέρδισε, ενώ είχε περιορισμένα τα λάθη που έκανε. Έχασε κάποιες φορές την θέση του, όμως σε γενικές γραμμές ήταν σταθερός και την δουλειά του την έκανε όπως έπρεπε.

Έλντερ Λόπες: Ήταν κεφάτος και με πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του. Το ζήτημα ήταν πως για μια ακόμα φορά, δεν ήταν τόσο ουσιαστικός και αποτελεσματικός στα ανεβάσματα αυτά, με εξαίρεση μια σέντρα στον Μάνταλο στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ στην άμυνα τα έκανε τα λαθάκια του. Πάντως έβγαλε και αυτός δουλίτσα από την πλευρά του.

Αντρέ Σιμόες: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από έναν μήνα. Και φάνηκε πως είναι ένας παίκτης που χρειάζεται πολύ η ομάδα. Ακόμα και σε ματς που θεωρητικά δεν του ταιριάζει. Ο Σιμόες έκανε μπόλικη δουλειά, παίζοντας μπροστά από τα δυο στόπερ της ΑΕΚ. Τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Πέτυχε μια γκολάρα, με την οποία επί της ουσίας «κλείδωσε» τη νίκη για την ΑΕΚ.

Γεβχεν Σάκχοφ: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο Ουκρανός χαφ. Με εξαίρεση μια φάση στο πρώτο ημίχρονο που πάτησε σωστά περιοχή, εκτέλεσε σωστά, αλλά απέκρουσε ο αμυντικός της Λάρισας πάνω στην γραμμή, σ’ όλες τις υπόλοιπες φάσεις του ματς ήταν μακριά από τον καλό του αγωνιστικό εαυτό. Βοήθησε ελάχιστα και στο ανασταλτικό και στο δημιουργικό κομμάτι. Εκεί δηλαδή, που συνήθως είναι καθοριστικός.

Πέτρος Μάνταλος: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Για ένα ακόμα ματς. Έδωσε τρεις ασίστ. Όμως η πάσα που δίνει στον Ανσαριφάρντ για να γίνει το 2-1, είναι πάρε – βάλε και ουσιαστικά σ’ εκείνο το σημείο η ΑΕΚ βγαίνει από περιπέτειες που εύκολα θα μπορούσε να μπει. Σ’ ολόκληρο το ματς, ότι καλό κάνει η ΑΕΚ, περνάει από τα πόδια του αρχηγού της ομάδας. Πολύ τρέξιμο, πολλές καλές εμπνεύσεις και συνεργασίες, ακόμα και βοήθειες στο ανασταλτικό κομμάτι.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Πολύ καλό ματς έκανε για μια ακόμα φορά ο νεαρός εξτρέμ της ΑΕΚ. Μόνο που αυτή την φορά, δεν τον σταμάτησε το δοκάρι, αλλά πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ με εξαιρετική εκτέλεση. Αλλά δεν ήταν μόνο η γκολάρα που πέτυχε. Πήρε σωστές πρωτοβουλίες και προσωπικές ενέργειες. Άνοιγε χώρους και είχε καλές συνεργασίες. Πέρασε μπάλες μέσα στην αντίπαλη περιοχή και θα μπορούσε να είχε κερδίσει και ένα πέναλτι.

Χρήστος Αλμπάνης: Μέσα σ’ όλες τις φάσεις ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ. Ήταν πολύ κινητικός και πήρε προσωπικές ενέργειες. Έχασε στο πρώτο ημίχρονο πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Αλλά τις περισσότερες από τις εκτελέσεις, τις έκανε σωστά. Ενώ με μια όμορφη ενέργεια, λίγο έλλειψε να δώσει ένα έτοιμο γκολ στον Σάκχοφ. Πολύ σωστές κινήσεις και ενέργειες μέσα στο ματς, τον αδικεί που του έλλειψε το γκολ.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ήταν κινητικός και προσπάθησε να μπει σε φάσεις και να βγάλει συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Δεν βρέθηκε ο ίδιος σε κάποια φάση για να εκτελέσει και αυτό δείχνει πως κυρίως δούλεψε για την ομάδα στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Πάντως ο Καρέρα περίμενε περισσότερα στο εκτελεστικό κομμάτι, καθώς απείλησε ελάχιστα τον αντίπαλο.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Πρόλαβε να παίξει μόλις 20 λεπτά και αποχώρησε για να μην υπάρξει κάτι σοβαρότερο ως προς τον τραυματισμό του. Σ’ αυτό το διάστημα πρόλαβε να αποδείξει πως είναι «εκτελεστής» με τα όλα του. «Εκτέλεσε» όταν πήρε την μπάλα από τον Μάνταλο για να κάνει το 2-1 και να ξεκλειδώσει ουσιαστικά την άμυνα της Λάρισας σε κρίσιμο σημείο. Πρόλαβε επίσης να τον αισθανθεί και σ’ άλλες φάσεις η άμυνα της Λάρισας, μέχρι να αποχωρήσει.

Μάρκο Λιβάγια: Ήρθε από τον πάγκο ο Κροάτης επιθετικός και έκανε καλό παιχνίδι. Είτε παίζοντας ως ακραίος επιθετικός, είτε ως σέντερ φορ, όταν βγήκε ο Καρίμ. Ήταν πολύ κινητικός και δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα της Λάρισας.

Εμανουέλ Ινσούα: Μπήκε στο γήπεδο στην θέση του τραυματία Λόπες. Ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα από τον Πορτογάλο μπακ. Ενώ όσες φορές βγήκε στην επίθεση, είχε σωστές επιλογές.

Κώστας Γαλανόπουλος: Πήρε και πάλι χρόνο συμμετοχής, όπως και στο ματς με την Ζόρια. Μόνο που αυτή την φορά, έδειξε πως έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει τον καλό αγωνιστικό του εαυτό. Και το επισφράγισε αυτό, μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ήρθε και αυτός από τον πάγκο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Ήταν πολύ κινητικός, πήρε μπάλες στα πόδια του και δημιούργησε πολλές φορές προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ με τις εμπνεύσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X