ΑΕΚ: Δεύτερη σερί 4άρα, 7 διαφορετικοί σκόρερ!

ΑΕΚ: Δεύτερη σερί 4άρα, 7 διαφορετικοί σκόρερ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πετάει! Βάζει γκολ και είναι μέσα σε όλα! Με όλους να σκοράρουν και τις τεσσάρες να πέφτουν βροχή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυο σερί τεσσάρες κατάφερε η ΑΕΚ.

Η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων δεν επιτρέπει άμεσα τον συνειρμό. Είναι όμως αξιοσημείωτο ότι μετά το 4-1 στην Ουκρανία επί της Ζόρια ακολούθησε το 4-1 στη Ριζούπολη επί της Λάρισας.

Αυτή τη φορά με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερς (στο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ είχε βάλει δυο γκολ ο Λιβάγια). Δυο σερί ματς, οκτώ γκολ. Επτά διαφορετικοί παίκτες έστειλαν την μπάλα στα δίχτα: Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Σιμόες, Γαλανόπουλος.

Τελευταία φορά που η «Ενωση» είχε πετύχει πάνω από τρία γκολ εντός έδρας για το πρωτάθλημα ήταν στο 5-0 επί του Πανιωνίου στις 7/12/2019.

Δυο σερί τεσσάρες η ΑΕΚ είχε πετύχει πάλι στις 28 και 31/10/2018. Πρώτα στο ΟΑΚΑ είχε ρίξει 4-0 στον Αρη για το πρωτάθλημα και μετά 4-0 στον Απόλλωνα Λάρισας εκτός για το κύπελλο.

Να δούμε αν στο εντός έδρας με τη Ζόρια την ερχόμενη Πέμπτη δούμε και τρίτη σερί τεσσάρα (και παραπάνω δεν μας πειράζει) από την ομάδα του Καρέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X