Super League: Ο Αρης κέρδισε (1-0) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με πέναλτι του Γκάμα

Super League: Ο Αρης κέρδισε (1-0) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με πέναλτι του Γκάμα
Photo Credits: INTIME

Ανεβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας το Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρης κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα.

Οι Αγρινιώτες θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 16′ με την κεφαλιά του Μάζουρεκ που έφυγε λίγο άουτ, αλλά δεν το έκαναν και στο επόμενο λεπτό είδαν τους Θεσσαλονικείς να κερδίζουν πέναλτι για σπρώξιμο του Μαλή στον Μάνο, με τον Μπρούνο Γκάμα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 0-1. Αυτές οι δύο φάσεις, βασικά, ήταν οι μοναδικές καλές του πρώτου μέρους, συν ένα φάουλ του Αριγίμπι που απέκρουσε ο Σιαμπάνης, κρατώντας μπροστά στο σκορ τον Άρη.

Τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν ενοχλούσε καθόλου τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν το σκορ που ήθελαν και ήλεγχαν την κατάσταση, μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί παρά μόνο να προσπαθούν μέσα από στημένες φάσεις για κάτι καλό.

Προσπάθειες που δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει από ένα σημείο κι έπειτα, τις διακοπές να είναι πιο συχνές και τον Άρη τελικά να παίρνει τη νίκη και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ολυμπιακό! Οσο για τον Παναιτωλικό, παραμένει στην προτελευταία θέση.

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Μαλής (76′ Τζανακάκης), Ντάλσιο, Τσιγγάρας (76′ Αλβαρες), Ντίας, Μεντόζα (70′ Βέργος), Μάζουρεκ, Αριγίμπι (70′ Ντουάρτε), Αζάντι (61′ Γιάκολιτς).

Αρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Ματίγια (85′ Σάσα), Τζέγκο, Ματέο Γκαρσία (64′ Μπερτόλιο), Σίλβα (76′ Μαντσίνι), Γκάμα, Μάνος (85′ Λόπες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X