ΑΕΚ: Τρελάθηκαν με Φωτιά, έντονες διαμαρτυρίες!

ΑΕΚ: Τρελάθηκαν με Φωτιά, έντονες διαμαρτυρίες!
Photo Credits: INTIME

Ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα προκάλεσε τεράστιο εκνευρισμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ με τα... περίεργα σφυρίγματά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε εμφατικά τη Λάρισα με 4-1, αλλά μέχρι να φτάσει στην άνετη επικράτηση, έπρεπε να ξεπεράσει και το… εμπόδιο του διαιτητή Βασίλη Φωτιά.

Για ακόμα μια φορά φέτος, διαιτητής που παίζει ματς της ΑΕΚ προσπαθεί να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής και να κλείνει τα… μάτια σε ξεκάθαρες φάσεις.

Αυτό συνέβη και σήμερα στο παιχνίδι με την Λάρισα, με τον ρέφερι από την Πέλλα, να κάνει τραγική διαιτησία, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει πολύ τους ανθρώπους της Ενωσης.

Μάλιστα, ο Βασίλης Δημητριάδης εξέφρασε τα παράπονα της ΑΕΚ λέγοντάς του ότι «είμαστε δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία σου».

Γενικότερα υπήρχε κλίμα πολύ μεγάλης δυσαρέσκειας για τις διαιτητικές του αποφάσεις του σε ένα ματς που θα έπρεπε να είναι εύκολο διαιτητικά, καθώς δεν ήταν ντέρμπι ή κάποιο σπουδαίο παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X