Γρηγορίου: «Δεν ήταν εύκολο για την ΑΕΚ, κάναμε δώρο στον αντίπαλο»

Γρηγορίου: «Δεν ήταν εύκολο για την ΑΕΚ, κάναμε δώρο στον αντίπαλο»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο προπονητής της Λάρισας, Μιχάλης Γρηγορίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Λάρισας, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το τέλος της αναμέτρηση με την ΑΕΚ υποστήριξε πως η ομάδα του έκανε… δώρο στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρώ ότι κάναμε… δώρο στον αντίπαλο. Όταν ισοφαρίζεις σε αυτό το λεπτό και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, κάνουμε δώρο το δεύτερο γκολ σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, δύσκολα μετά μπορείς να επανέλθεις στο παιχνίδι. Η ομάδα για 72 λεπτά έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Όποιος δει το σκορ θα πιστέψει ότι ήταν εύκολο για την ΑΕΚ. Δεν ήταν όμως έτσι. Πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια».

Για τα λάθη των παικτών του: «Δεν είναι θέμα να διορθωθεί το μυαλό των παικτών. Είναι επαναλαμβανόμενα τα λάθη που κάνουμε. Έχουμε την ατυχία ότι τα λάθη μας γίνονται γκολ. Το λάθος είναι καθαρά ατομικό για κάθε παίκτη. Δεν είναι θέμα συνολικής δουλειάς. Ευελπιστώ στο μέλλον να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη και να εκμεταλλευτούμε του αντιπάλου».

Για την αλλαγή του Γιουνές: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε τις αλλαγές. Κομβικό ήταν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Μετά και το τρίτο όλα τελείωσαν επί της ουσίας. Απόλυτα λογικό να μείνει ο Καρέρα στο τρίτο γκολ, γιατί έφυγε το άγχος. Εγώ μένω στο δικό μας λάθος και στο 2-1».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X