Καρέρα: «Μας ξεμπλόκαρε το γκολ του Σιμόες, γνωρίζαμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας»

Καρέρα: «Μας ξεμπλόκαρε το γκολ του Σιμόες, γνωρίζαμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στο γκολ του Αντρέ Σιμόες μετά τη νίκη επί της Λάρισας με 4-1 στη Ριζούπολη.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για το τι έκανε η Ενωση στο δεύτερο ημίχρονο και μπόρεσε να αλλάξει το ματς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σημείωσε μεταξύ άλλων μετά το ματς στην κάμερα της Nova: 

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα που είναι καλά κλεισμένη στην άμυνά της. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι γιατί δε δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικό μας λάθος. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να μετακινήσουμε τον Μάνταλο λίγο πιο μπροστά στο γήπεδο. Όχι ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους. Για έναν προπονητή είναι σημαντικό να έχουν όλους παίκτες διαθέσιμους, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Είναι μία βοήθεια για να τον προπονητή να μπορεί να επιλέξει».

Για το καλύτερο γκολ της ΑΕΚ σήμερα: «Και τα τέσσερα γκολ ήταν σημαντικά γιατί μας έσπρωξαν προς τη νίκη. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω θα έλεγα το γκολ του Σιμόες γιατί μας ξεμπλόκαρε στον αγώνα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X