Αθανασιάδης: «Περιμένω την ευκαιρία μου στην ΑΕΚ -Εχω δουλέψει σκληρά»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αθανασιάδη

Πανέτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ όποτε του ζητηθεί δήλωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Τόνισε πως περιμένει πως και πως την στιγμή που θα επιλεγεί ως βασικός να ξεκινήσει για την Ενωση, ενώ υπογράμμισε πως έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει ως εδώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πώς βίωσε τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα;

«Δυστυχώς είχαμε πολλά κρούσματα. Ηταν περίεργη η κατάσταση, γιατί κάθε δυο ημέρες ερχόμασταν για τεστ και βγάζαμε συνέχεια θετικούς. Στη σκέψη μόνο που το ακούς, αγχωνόμουν. Ήμουν τυχερός. Ευτυχώς τα παιδιά όλα το ξεπέρασαν. Πιστεύω τώρα να προσέχουμε περισσότερο, να είμαστε υγιείς για να προσφέρουμε στην ομάδα».

Για το πώς νιώθει αγωνιστικά;

«Την περιμένω πώς και πως. Θέλω να παίξω για την ΑΕΚ. Είμαι έτοιμος, έχω δουλέψει σκληρά. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή. Το παν για μένα είναι να κάνω τη δουλειά μου».

Για το πώς νιώθει ένας τερματοφύλακας που ήταν βασικός στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του και που τώρα έχει να παίξει 19 μήνες;

«Είναι περίεργο συναίσθημα, αλλά αυτή η μοίρα του τερματοφύλακα. Χρειάζεται υπομονή».

Για το ματς με τη Λάρισα;

«Το μόνο αρνητικό σε εμάς ήταν ότι είχαμε πολλά παιδιά με κορωνοϊό και έχασαν πολλές προπονήσεις. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε για να είμαστε κοντά στην κορυφή. Αυτό που βλέπω σαν εικόνα στην ομάδα είναι πως όλοι ήμαστε ενωμένοι και φαίνεται στο γήπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X