Στοίχημα: Δαγκώνουν οι αλεπούδες, «σφαλιάρα» στο ντεμπούτο Δέλλα - πεντάδα για γούστα στο 37.1!

Στοίχημα: Δαγκώνουν οι αλεπούδες, «σφαλιάρα» στο ντεμπούτο Δέλλα - πεντάδα για γούστα στο 37.1!

Τρομερά ελκυστικό το Κυριακάτικο (22/11) πρόγραμμα με πλήρη δράση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερά ελκυστικό το Κυριακάτικο (22/11) πρόγραμμα με πλήρη δράση και ματσάρες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Το Betarades.gr έχει καταλήξει σε πέντε δυνατές επιλογές για εσάς! Τα σημερινά σημεία από Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Βέλγιο και Ισπανία μπορείτε να τα βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Stoiximan. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ποιοτικότερος ο Άρης

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Αγρίνιο, όπου στις 17:15 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν και με τέσσερις πόντους στα οκτώ πρώτα παιχνίδια βρίσκονται στην προτελευταία θέση. Η κακή τους εικόνα και ειδικά η επιθετική τους δυστοκία έφερε την αλλαγή προπονητή με το Δέλλα να αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα. Στο τελευταίο του παιχνίδι, ο Παναιτωλικός απέσπασε “λευκή’ ισοπαλία στα Γιάννενα με μεγάλη δόση τύχης. Εντός έδρας έχει μία ισοπαλία σε τρία παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει μόνο από στατικές φάσεις.

Ο Άρης από την άλλη εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν και με νίκη σήμερα έχει την ευκαιρία να πιάσει ξανά τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος. Μόλις μία απώλεια (2-2 εντός με τον ΠΑΣ) έχουν στα έξι παιχνίδια τους οι κιτρινόμαυροι και προέρχονται από την καλύτερη εμφάνισή τους, στο 1-0 επί του Αστέρα. Ο Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δουλέψει κι άλλο με τη νέα του ομάδα και το μεσοεπιθετικό κομμάτι σφύζει από ποιότητα. 2/2 εκτός έδρας οι Θεσσαλονικείς, δίχως να δεχθούν γκολ.

Μπορεί η έλευση Δέλλα στο Αγρίνιο να αλλάζει την ψυχολογία των γηπεδούχων, όμως η διαφορά ποιότητας είναι ξεκάθαρη και οι αποδόσεις στον Άρη προκλητικές. Ποντάρουμε στο διπλό του 2.40.

Δαγκώνουν οι αλεπούδες!

Συνεχίζουμε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λίβερπουλ, όπου στις 21:15 η πρωταθλήτρια υποδέχεται τη Λέστερ για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ.

Σε πολύ καλό μομέντουμ πριν τη διακοπή οι “κόκκινοι”, μετά από 5 σερί νίκες αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο ντέρμπι με τη Σίτι στο Μάντσεστερ. Προηγήθηκαν με πέναλτι που κέρδισε ο Μανέ, αλλά κινδύνεψαν με ανατροπή πριν το ημίχρονο. Ισορροπημένο το δεύτερο μέρος με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Βρίσκονται στην 4η θέση και με νίκη απόψε πιάνουν την Τότεναμ στην κορυφή.

Σε ακόμη καλύτερη φόρμα βρισκόταν η Λέστερ πριν τις εθνικές! Η ομάδα του Ρότζερς πετούσε από νίκη σε νίκη (6 σερί), εξασφάλισε ουσιαστικά τη θέση της στα νοκ άουτ του Europa League και στο πρωτάθλημα είναι στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Τελευταίο της δείγμα η επαγγελματική νίκη επί της Γουλβς (1-0 εντός).

Η Λέστερ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το σημερινό παιχνίδι την βολεύει για να χτυπήσει με τις “φονικές” της αντεπιθέσεις την πειραματική άμυνα της Λίβερπουλ. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι “αλεπούδες”, αξίζει το Χ2 σε απόδοση 2.04. 

Ανακάμπτει η Ουντινέζε

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία, όπου στις 19:00 η Ουντινέζε φιλοξενεί την Τζένοα για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Κακό το ξεκίνημα της Ουντινέζε στη σεζόν, μετά από 7 παιχνίδια έχει μόλις 4 πόντους και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Πιο πρόσφατα απέσπασε “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της ισχυρής Σασουόλο, αποτέλεσμα που της έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια.

Δεν είναι σε ιδιαιτέρως καλύτερη μοίρα η Τζένοα, αφού έχει 5 πόντους, ενώ έχει δεχθεί 15 τέρματα! Στις αρχές του μήνα δέχθηκε δύο σερί εντός έδρας ήττες από Τορίνο (1-2) και Ρόμα (1-3), επιβεβαιώνοντας τα μεγάλα αμυντικά κενά. Σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις μία φορά.

“Must win” το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, που έχουν το υλικό για να ανακάμψουν. Τους περιμένουμε βελτιωμένους μετά τη διακοπή και θα τους στηρίξουμε στον άσο του 1.83.

Πολλά γκολ στο Γκενκ

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή της Κυριακής έρχεται από το Βέλγιο. Στις 21:45, η Γκενκ υποδέχεται τη Μουσκρόν για την 13η αγωνιστική, σε έναν αγώνα που θα ντεμπουτάρουν νέοι προπονητές εκατέρωθεν!

Η Γκενκ προέρχεται από ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων νικών, με το οποιο σκαρφάλωσε στην 5η θέση και στο -4 από την κορυφή, έχοντας παιχνίδι λιγότερο! Και οι τέσσερις νίκες της συνδυάστηκαν με Over!

Αντιθέτως η Μουσκρόν αγνοεί τη νίκη στα μόλις 9 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος (0-3-6) και είναι ουραγός του πρωταθλήματος. Μάλιστα λόγω αναβολών έχει να αγωνιστεί από τις 18 Οκτωβρίου, όταν και ηττήθηκε εντός έδρας από την Έουπεν (0-2).

Η Γκενκ είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αλλά επειδή η απόδοσή της είναι πολύ χαμηλή και περιμένουμε να σκοράρει αρκετά, ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό), σε απόδοση 2.05.

Στήριξη στην Μπέτις

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ! Στις 17:00, η Μπέτις υποδέχεται την Μπιλμπάο για την 11η αγωνιστική της Liga ACB.

Πολύ χαμηλά στη βαθμολογία αμφότερες οι ομάδες, στο 2-8 το ρεκόρ των γηπεδούχων, στο 1-8 αυτό των Βάσκων. Η Μπέτις έχει παρουσιάσει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τις χτυπητές αδυναμίες των φιλοξενούμενων. Ποντάρουμε στον άσο με -3.5 χάντικαπ σε απόδοση 2.02.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X