Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι σε όλο το ματς έδωσε μόνο μία πάσα στον Γκριεζμάν (ΦΩΤΟ)

Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι σε όλο το ματς έδωσε μόνο μία πάσα στον Γκριεζμάν (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα σε κρίση. Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στην Μπαρτσελόνα, η οποία γι’ ακόμα μία αγωνιστική απογοήτευσε και δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ατλέτικο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι, με τον Αργεντινό τεχνικό να επικρατεί των «μπλαουγκράνα» για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Η εμφάνιση που παρουσίασε το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν, απέναντι στην Ατλέτικο ήταν απογοητευτική. Οπως και στα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα τη φετινή σεζόν, δεν έχει καταφέρει να θυμίσει σε τίποτα την παλιά Μπαρτσελόνα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως στο ντέρμπι στο «Wanda Metropolitano», οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό στο ματς και ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη άμυνα.

Χαρακτηριστικό δε ότι ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι ήταν εξαφανισμένος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Εχασε 23 φορές την μπάλα από τα πόδια του ενώ ακόμα και οι πάσες του ήταν ελάχιστες, έχοντας 36.

Μάλιστα, η χημεία που δεν υπάρχει στο επιθετικό κομμάτι μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι φανερή. Απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» ο Μέσι έδωσε 2 πάσες στον Πέδρι, 5 στον Ντεμπελέ και μόλις μία στον Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ και ο ίδιος έλαβε μόνο 9 πάσες από αυτούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X