ΑΕΚ: Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA ο αγώνας με την Αράζ στο Futsal

ΑΕΚ: Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA ο αγώνας με την Αράζ στο Futsal
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λιγότερη από μια εβδομάδα απέμεινε μέχρι την μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα υποδεχτεί το επόμενο Σάββατο στις 14:30 στο «Δαϊς» την Araz Naxcivan από το Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League. Τη φετινή σεζόν το σύστημα είναι διαφορετικό καθώς οι αγώνες δεν διεξάγονται σε όμιλο όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά σε ένα μόνο νοκ άουτ παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση. Για αυτό τον λόγο και η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα γνωρίζει καλά πως έχει μια μεγάλη ευκαιρία να τα δώσει όλα να πάρει τη νίκη και παράλληλα το ιστορικό «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Η ομάδα ζήτησε και εξασφάλισε ειδική άδεια από την ΓΓΑ για να επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις προσπαθώντας εδώ και λίγες ημέρες να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Να τονίσουμε πως το παιχνίδι όπως και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων με την ΑΕΚ να κάνει τα πάντα για να τηρήσει όλο το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας OLI που έχει αναλάβει και την διοργάνωση αναφέρει: «Στις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουμε η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων έρχεται σε απόλυτη προτεραιότητα. Το Dais Athletic Cente  που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα της AEK Futsal με την Araz Nakhcivan Futsal έχει χωριστεί αυστηρά σε ζώνες πρόσβασης σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFΑ  αλλά και των Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας  και General Secretariat of Sports  για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του ματς.  Οι 4 ζώνες πρόσβασης, ο περιορισμός του αριθμού των παρευρισκομένων στο ελάχιστο, η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, η επιμελής και τακτική απολύμανση αλλά και ο εξαέρισμος των κλειστών χώρων του αθλητικού κέντρου σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα του κάθε ενός που θα βρίσκεται εκεί στις 28/11 αποτελεί το μεγαλύτερο και σοβαρότερο στοίχημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X