Στην Εθνική ο Ρογκαβόπουλος

Εικόνες από το Μεσολόγγι-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ παίρνει βάπτισμα πυρός στην γαλανόλευκη

Ο Χάρης Γιαννόπουλος τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να καλεί στη θέση του τον Νίκο Ρογκαβόπουλο της ΑΕΚ.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν θα δώσει το παρών στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, όμως η ΑΕΚ θα έχει και τρίτο μέλος στην «γαλανόλευκη» μετά τους Νίκο Γκίκα και Δημήτρη Κατσίβελη. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θα πάρει θέση στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τον καλεί στη θέση του τραυματία Χάρη Γιαννόπουλου.

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας, σε προκριματικά μεγάλης διοργάνωσης, καθώς τρία βασικά μέλη του ροτέισιον της ομάδας θα ενισχύσουν την «επίσημη» αγαπημένη για τις αναμετρήσεις με Λετονία (27/11) και Βουλγαρία (29/11), όπου στόχος είναι το 2Χ2 στον όμιλο.

Οι 14 παίκτες που μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής είναι: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κακλαμανάκης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Δημήτρης Φλιώνης (Αρης).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X