Γκουαρδιόλα: «Δίνουμε αγώνα για να σκοράρουμε»

Γκουαρδιόλα: «Δίνουμε αγώνα για να σκοράρουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως η ομάδα του υπερείχε των Λονδρέζων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη δυσκολία που έχει η Μάντσεστερ Σίτι φέτος στο σκοράρισμα στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την ήττα από την Τότεναμ.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως η ομάδα του υπερείχε των Λονδρέζων σε πολλούς τομείς του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και τελικά έφυγε ηττημένη από το παιχνίδι.

«Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους» είπε ο Γκουαρδιόλα μετά την αναμέτρηση και πρόσθεσε:

«Ήμασταν καλύτεροι σε πολλές παραμέτρους αλλά δεν σκοράραμε. Η ομάδα αμύνθηκε και περίμενε ένα λάθος. Βρήκαμε μερικές στιγμές, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δίνουμε αγώνα για να πετύχουμε γκολ αυτή τη σεζόν. Αυτό μπορεί να συμβεί.Δεχτήκαμε ένα γκολ εναντίον της Λίβερπουλ που δεν έπρεπε και ξανά σήμερα (σ.σ:χθες). Είναι δύσκολο. Τώρα πηγαίνουμε στην Ευρώπη και μετά πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια. Η διαφορά είναι οκτώ βαθμοί και ένα παιχνίδι λιγότερο».

Όσο για τη θέση της Σίτι στην βαθμολογία ο Γκουαρδιόλα ανέφερε; «Η Τότεναμ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, οπότε είναι περισσότερο υποψήφια από οποιονδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή για τον τίτλο. Υπάρχουν πολλές ομάδες μπροστά μας. Νομίζω ότι δεν είμαστε μακριά, πολύ μακριά, αλλά το θέμα είναι ότι αγωνιζόμαστε να πετύχουμε γκολ Δέκα γκολ σε εννέα παιχνίδια δεν είναι αρκετά καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X