ENWSI TV: Το Post Game του ΑΕΚ-Λάρισα στις 21:30 με Καζαντζόγλου-Λούπο!

ENWSI TV: Το Post Game του ΑΕΚ-Λάρισα στις 21:30 με Καζαντζόγλου-Λούπο!
Photo Credits: INTIME

Απόψε LIVE στο επίσημο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δράση επιστρέφει σήμερα για την ΑΕΚ και μαζί επιστρέφει το… αγωνιστικό ENWSI TV. Μετά την εκπομπή της Παρασκευής που σας έβαλε σε ρυθμό, απόψε στις 21:30 το ENWSI TV επιστρέφει με τα Post Game, μέσω του επίσημου καναλιού στο Youtube.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Λάρισα στην Ριζούπολη στις 15:00 (LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1) με στόχο τη νίκη που θα την βάλει με το δεξί σε αυτό το νέο κεφάλαιο της σεζόν έχοντας αρκετές επιστροφές. Ο Μάσιμο Καρέρα καλείται σήμερα να βρει την «χρυσή τομή» ανάμεσα στο rotation και τη σωστή διαχείριση ώστε η ΑΕΚ να βρει ξανά ρυθμό, αλλά και να προφυλάξει τους παίκτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι στο 100%.

Το ENWSI TV θα δηλώσει παρών απόψε με το Post Game του αγώνα όπου ο διευθυντής του enwsi.gr Σταύρος Καζαντζόγλου με τον αρθρογράφο Πάνο Λούπο θα συζητήσουν LIVE στο επίσημο κανάλι στο Youtube όλα όσα θα έχουν γίνει στο ματς ΑΕΚ-Λάρισα στην Ριζούπολη, αλλά και μετά από αυτό, ενώ φυσικά θα απαντήσουν και στις δικές σας ερωτήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X