ΑΕΚ: Τι κάνει εντός έδρα με τη Λάρισα -Οι μεγάλες νίκες και το στραβοπάτημα (VIDEO)

ΑΕΚ: Τι κάνει εντός έδρα με τη Λάρισα -Οι μεγάλες νίκες και το στραβοπάτημα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τη Λάρισα στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τη Λάρισα στη Ριζούπολη για την 9η αγωνιστική της Super League. Τι έχει κάνει η Ενωση κόντρα στους Θεσσαλούς από την επιστροφή αμφότερων των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία εντός έδρας;

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, η ΑΕΚ νίκησε άνετα 3-0 με γκολ των Πέκχαρτ στο 24′, Τσιγκρίνσκι στο 81′ και Αλμέιδα στο 90′.

Για την επόμενη σεζόν, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2017 η ΑΕΚ είχε ξανά ένα εύκολο απόγευμα επικρατώντας 4-0. Στο άδειο ΟΑΚΑ και χωρίς να… φορτσάρει ιδιαίτερα πήρε ένα άνετο τρίποντο. Το πρώτο τέρμα από τον Πέτρο Μάνταλο ήταν μαγικό ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Μάρκο Λιβάγια, που με εξαιρετική ενέργεια έφτιαξε έτοιμο γκολ για τον Κλωναρίδη, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας βρήκε και εκείνος δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σέρχιο Αραούχο.


Την σεζόν 18-19, η ΑΕΚ υπέπεσε στο μοναδικό της στραβοπάτημα τα τελευταία χρόνια κόντρα στη Λάρισα μιας και ηττήθηκε με 0-1 από τη Λάρισα με γκολ του Σλάβκο Μπράλιτς στο 28′.


Τέλος, πέρυσι, το 3-0 της ΑΕΚ επί της Λάρισας υπεγράφη με το τρομερό γκολ του Αντρέ Σιμόες με εναέριο τακουνάκι στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Ολιβέιρα στο 50′ και ο Λόπες στο 62′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X