Μπρούνο και VAR οδηγούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-0 την Γουέστ Μπρομ

Μπρούνο και VAR οδηγούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-0 την Γουέστ Μπρομ
Photo Credits: INTIME

Ήταν αρκετά ανώτερη, έπαιζε μονότερμα της Γουέστ Μπρομ, αλλά τα βρήκε σκούρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά ανώτερη από την Γουέστ Μπρομ, ωστόσο χρειάστηκε το VAR αλλά και τον Μπρούνο Φερνάντες για να καταφέρει να πάρει τη νίκη (1-0).

Ήταν αρκετά ανώτερη, έπαιζε μονότερμα της Γουέστ Μπρομ, αλλά τα βρήκε σκούρα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε απέναντί της ένα δικό της παιδί τον Τζόνστοουν που… κατέβασε ρολά. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και δεν απειλήθηκαν ωστόσο ήταν άτυχοι και δεν άνοιξαν το σκορ, στην επανάληψη όμως το παιχνίδι έγινε… ροντέο.

Στην αρχή της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπρούνο Φερνάντες (47′), αλλά το VAR και ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη και πήραν πίσω το πέναλτι. Μόλις πέντε λεπτά μετά 55′ η Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Τζόνστοουν τον νίκησε. Η χαρά για τον τερματοφύλακα της Γουέστ Μπρομ δεν κράτησε για πολύ, καθώς είχε βγει από την εστία του και το VAR έδειξε επανάληψη.

Ο Μπρούνο δεν αστόχησε και δεύτερη φορά, με τους «κόκκινους διαβόλους» έστω και δύσκολα να παίρνουν τη νίκη (δεύτερη διαδοχική) και να ανεβαίνουν στην 9η θέση στο -7 από την πρωτοπόρο Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X