ATP Finals: O αλύγιστος Μεντβέντεφ έκοψε τον δρόμο του Ναδάλ

ATP Finals: O αλύγιστος Μεντβέντεφ έκοψε τον δρόμο του Ναδάλ

Ο 24χρονος Ρώσος, Νο.4 στον κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ασταμάτητος Ντανίλ Μεντβέντεφ έκανε τεράστια ανατροπή κόντρα στον Ράφα Ναδάλ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του ATP Finals!

Ο 24χρονος Ρώσος, Νο.4 στον κόσμο, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-6, 4-5, όμως κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να πάρει τη μεγάλη νίκη με 3-6, 6-7(4), 6-3 σε 2 ώρες και 36 λεπτά!

Στο περσινό ντεμπούτο του στη διοργάνωση έφυγε από το Λονδίνο με τρεις ήττες, αλλά φέτος… παίρνει το αίμα του πίσω φτάνοντας αήττητος (4/4) στον τελικό, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ντόμινικ Τιμ.

Φιλοδοξεί, μάλιστα, να γίνει ο δεύτερος Ρώσος που κατακτάει το τρόπαιο, μετά το 2009 και τον Νικολάι Νταβιντένκο που ήταν ο πρώτος πρωταθλητής του Ο2! Θα έχουμε, άραγε, αρχή και τέλος με Ρώσο;

Ο Ντανίλ μετράει πλέον εννιά σερί νίκες στο tour, αφού έφυγε με τον τίτλο από το Παρίσι, και (όπως και ο Τιμ) έφτασε στον τελικό με θριάμβους επί των Τζόκοβιτς-Ναδάλ!

Ο Ράφα, από την πλευρά του, μετά από δέκα συμμετοχές στη διοργάνωση, δεν καταφέρνει ούτε και φέτος να βάλει στη συλλογή του αυτό το τρόπαιο που τόσο πολύ του λείπει. Ολοκληρώνει, πάντως, τη σεζόν ως Νο.2 του κόσμου και έχοντας σηκώσει το 13ο Roland Garros του…

Ο 34χρονος Ισπανός έφτασε πολύ κοντά στον τρίτο τελικό του, όταν έκανε την ανατροπή δεύτερο σετ, μετέτρεψε το 4-1 σε 4-5 και βρέθηκε να σερβίρει για την πρόκριση! Στο σημείο αυτό, ωστόσο, δέχτηκε το μπρέικ με μηδέν, το σετ πήγε στη συνέχεια σε τάι μπρέικ και ο Μεντβέντεφ κατάφερε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της νίκης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X