Μεγάλη νίκη της Ατλέτικο βύθισε την Μπαρτσελόνα

Μεγάλη νίκη της Ατλέτικο βύθισε την Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέτυχαν την πολυπόθητη νίκη Ατλέτικο και Σιμεόνε!

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 1-0 της Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της La Liga με τον Αργεντινό τεχνικό να βγάζει το… άχτι του. Αφού νίκησε για πρώτη φορά (μετρώντας 14 ήττες, 6 ισοπαλίες και ζερό νίκες πριν το σημερινό ματς) τους Καταλανούς εντός των συνόρων από τη στιγμή που έγινε κάτοικος Μαδρίτης.

Το ωραίο γκολ του Καράσκο στα… χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου, έκρινε την αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου στην Ισπανία. Στην πρώτη θέση με 20 βαθμούς παρέα με τη Σοσιεδάδ που έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο είναι η Ατλέτικο, ενώ οι «μπλαουγκράνα» είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -9 από την κορυφή.

Δίκαιη νίκη κόντρα σε μια (και πάλι) άκρως προβληματική Μπαρτσελόνα για την Ατλέτικο, που έκανε και πάλι… Italian job, έχοντας συνολικά την υπεροχή πάντως. Θα μπορούσε, μάλιστα, να ανοίξει το σκορ από τις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου. Όταν ο Γιορέντε «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν στο 11’. Ο Γερμανός είχε «ζεσταθεί» νωρίτερα με το σουτ του Σαούλ.

Ωστόσο, ο γκολκίπερ της Μπάρτσα δεν στάθηκε στο ύψος του στο φινάλε του πρώτου μέρους, όταν βγήκε πολύ μακριά από το πεδίο δράσης του, ο Καράσκο τσίμπησε την μπάλα και σχεδόν από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κούμαν προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά έδειξε ότι δεν μπορούσε, δεν είχε τον τρόπο με τον Μέσι να παρουσιάζεται… βραχυκυκλωμένος. Συνολικά είχε ελάχιστες φάσεις και στις δύο που κατάφερε να φτιάξει, ο Όμπλακ δήλωσε «παρών» σε δύο κεφαλιές από Λανγκλέ (58’) και Γκριεζμάν (82’).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X