Εμβιλά: «Μας βοήθησε ο Θεός και ο Σα»

Εμβιλά: «Μας βοήθησε ο Θεός και ο Σα»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιαν Εμβιλά σε μία… κρίση ειλικρίνειας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, παραδέχθηκε πως ο Θεός και ο Σα βοήθησαν τον Ολυμπιακό να φτάσει στην νίκη.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε αρχικά για την εμφάνιση του: «Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα. Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ο στόχος μου είναι να τιμάω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θέλω να επιστρέψω την αγάπη που μου δίνουν» και πρόσθεσε: «Κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Δεν περίμενα τόση δουλειά. Μετά το γκολ ήταν σαν να σταματήσουμε να παίζουμε. Μας βοήθησε και ο Θεός αλλά και ο Σα με τις επεμβάσεις του».

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Φυσικά και μας βοήθησε. Είναι αυτός που έβαλε το γκολ. Όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε να παίζει έτσι. Ξέρουμε πόσο σημαντικός και δημοφιλής στον κόσμο είναι. Θέλουμε να τον βλέπουμε έτσι και στο τέλος της χρονιάς να γιορτάσουμε τον τίτλο».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν: «Είμαστε σε μία ομάδα που έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η εμπειρία του Ραφίνια φάνηκε παίζοντας αριστερά. Ο Φορτούνης που δεν έπαιζε στη συνηθισμένη θέση του. Και πολλούς από τον πάγκο που βοήθησαν. Σημασία έχει όσοι παίζουμε να τα δίνουμε όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X